Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-legenda lataa faktat tiskiin: “Red Bullin valtakausi on päättynyt”

Jos Verstappen
AOP

Kolminkertaisen F1-maailmanmestarin Max Verstappenin isä, Jos Verstappen uskoo, että Red Bullin valta-asema lajin huipulla on päättymässä.

Red Bull on ollut F1:n hallitseva voima viimeisen muutaman vuoden ajan. Etenkin viime kaudella tiimi oli täysin omissa nopeuksissaan, eikä muut valmistajat löytäneet keinoja vastata Red Bullin vauhtiin.

Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen päätti kauden 575 pisteeseen ja voitti 19 kilpailua 23:sta mahdollisesta.

Yleisesti odotettiin, että Red Bull dominoisi myös vuonna 2024 ja sinetöisi jälleen yhden mestaruuden.

Vaikka Verstappen voitti kahdeksasta ensimmäisestä kisasta viisi, Ferrari ja McLaren ovat lisänneet vauhtiaan uusien päivitysten myötä ja painostaneet Red Bullia.

Verstappen on kamppailut varsinkin kahden edellisen GP:n aikana. Monacossa mies jäi kuudennelle sijalle, eikä ongelmat auton suorituskyvyssä jääneet kenellekään epäselviksi.

Verstappenin isä, Jos Verstappen kertoi oman näkemyksensä Red Bullin nykymenosta.

– On selvää, että joillain toisilla radoilla Red Bull tulee pärjäämään paremmin, mutta odotan mielenkiinnolla, miten he ratkaisevat ongelmansa. Vaikuttaa siltä, että Red Bullin valtakausi on päättynyt, Vertappen latasi Formula Nerdsin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1