Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull-tähdelle sittenkin jatkosopimus? – Riittääkö luottoa vielä ensi kaudella?

Sergio Perez
AOP

Red Bull saattaa joutua kovan arvostelun kohteeksi, jos he päättävät uusia Sergio Perezin sopimuksen. Meksikolaiskuljettaja ei ole yleensä pystynyt haastamaan Max Verstappenia heidän yhteistyönsä aikana.

Sergio Perez on raporttien mukaan saamassa jatkosopimuksen Red Bullin kanssa huolimatta suuresta erosta tiimin kahden kuljettajan välillä. Max Verstappen on jo 62 pistettä edellä pistetaulukossa, eikä 34-vuotias Perez ole vielä voittanut tallitoveriaan missään merkittävässä osiossa.

Monet kyseenalaistavat, onko Perez tehnyt tarpeeksi ansaitakseen jäädä tiimiin. Kun Verstappen on usein kaukana edellä radalla ja pistetaulukossa, tiimin sisällä ei ole ollut juurikaan näkyvää jännitettä viime vuosina.

Red Bullin pilttuussa muistetaan elävästi, ettei näin ole aina ollut. Daniel Ricciardo antoi painetta Verstappenille, mutta he kolaroivat kuuluisasti vuoden 2018 Azerbaidžanin Grand Prix -kilpailussa.

Ja jos mennään vielä kauemmas, Sebastian Vettelin ja Mark Webberin välillä liekehti useaan otteeseen.

Vettel ja Webber kolaroivat vuoden 2010 Turkin GP:ssä taistellessaan maailmanmestaruudesta. Kolme vuotta myöhemmin Malesiassa saksalainen ei noudattanut tallimääräystä ja ohitti tallitoverinsa voittaakseen kilpailun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1