Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Alonso kommentoi F1:n kulisseissa tapahtunutta kohusiirtoa: “Yksi henkilö ei voi muuttaa kaikkea”

David Sanchez, tekninen johtaja, Alpine.
AOP

David Sanchez jätti äskettäin McLarenin ja siirtyi Alpineen tekniseksi johtajaksi. Fernando Alonso varoittaa entistä työnantajaansa siitä, että yhden henkilön palkkaaminen tuskin muuttaa koko tiimin suuntaa.

David Sanchezin päätös vaihtaa tiimiä tuli suurimmalle osalle F1-faneista täysin puun takaa. Sanchez liittyi McLarenille tammikuussa lähdettyään viime vuonna Ferrarilta, mutta huhtikuussa ilmoitettiin, että espanjalainen jättää tehtävänsä vain kolmen kuukauden jälkeen.

McLarenin tallipäällikkö Andrea Stella totesti tuolloin, ettei Sanchezille kaavailtu työnkuva vastannut odotuksia.

Sanchez jätti lopulta pestinsä yhteisellä päätöksellä ja oli vapaa liittymään toiseen tiimiin. Hänen ilmoitettiin hiljattain siirtyvän Alpinelle.

Fernando Alonso, joka on urallaan ajanut sekä McLarenilla, että Alpinella on seurannut tilannetta kiinnostuneena. Espanjalaiselta kysyttiin, onko Sanchezin palkkaaminen hänen mielestään hyvä liike Alpinelta.

– Kyllä. Tarkoitan, että kaikilla F1:n teknisillä johtajilla tai vanhemmilla suunnittelijoilla on uskomaton tietotaito autoista, Alonso vastasi Daily Mirrorin mukaan.

– He ovat kaikki erittäin ammattitaitoisia ja arvokas lisä mille tahansa tiimille. Alpine hyötyy varmasti siitä, mutta olemme nähneet monta kertaa, että yksi henkilö ei voi muuttaa kaikkea. Toivon silti, että Alpine voi ottaa askeleen eteenpäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1