Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedes-tähti ottaa kantaa Verstappenia koskeviin huhuihin: “En hämmästyisi lainkaan”

George Russell
AOP

George Russell kertoo, ettei hämmästyisi lainkaan, jos Max Verstappen astuisi väliaikaisesti syrjään F1:stä. Hallitsevan maailmanmestarin ympärillä on riittänyt tänä vuonna spekulaatioita.

Max Verstappen nykyinen sopimus Red Bullin kanssa kestää vuoteen 2028. Hollantilainen on nauttinut uskomattomasta menestyksestä tiimissä voittaen kolme viimeistä maailmanmestaruutta, ja neljäs titteli on erittäin todennäköinen vuonna 2024.

Huhut hänen lähdöstään jatkuvat kaikesta huolimatta. Tämän uskotaan osittain johtuvan tallipäällikkö Christian Horneria koskevasta skandaalista, joka aiheutti tiimin sisällä erimielisyyksiä.

Lisäksi Red Bull menettää pian legendaarisen suunnittelijan Adrian Neweyn, joka on saanut paljon kiitosta viimeisen 15 vuoden menestyksestä. 65-vuotiaan Neweyn odotetaan liittyvän Lewis Hamiltonin seuraan Ferrarilla.

Verstappen on aina ottanut etäisyyttä itseään koskeviin spekulaatioihin, mutta Red Bull saattaa kohdata vaikeita aikoja seuraavien vuosien aikana, erityisesti kun uudet suunnittelusäännökset tulevat voimaan vuonna 2026 ilman Neweyn apua.

Mercedes-kuski George Russell uskoo, että Verstappen saattaa haluta pitää tauon ja arvioida pitkän aikavälin suunnitelmiaan etäältä.

– Max voi pitää välivuoden vuonna 2026 ja katsoa, mikä on paras tiimi. En hämmästyisi lainkaan, jos hän tekisi niin, Russell tuumi.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1