Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Päästäänkö Maranellossa kokemaan entisaikojen loistoa? – Ferrari ottamassa uuden suunnan

Jean Alesi
AOP

Entinen Ferrari-tähti Jean Alesi uskoo, että Frederic Vasseurin läsnäolo Scuderiassa voi olla käännekohta italialaistiimille, ja uskoo sen voivan elvyttää tallin menneiden aikojen loiston.

Ferrarin intohimoiset fanit ovat joutuneet odottamaan pitkään mestaruusjuhlia. Kimi Räikkösen vuoden 2007 kuljettajien mestaruuden ja sitä seuranneen vuoden 2008 F1:n valmistajien mestaruuden jälkeen Ferrari on jäänyt kärjen vauhdista.

Italialaistallin pitkä kuiva kausi on jyrkkä vastakohta 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun kulta-ajalle, jota leimasivat Michael Schumacherin ja tiimipäällikkö Jean Todtin ikoninen yhteistyö.

Omalla kilpaurallaan Ferrarilla ajanut Jean Alesi näkee kuitenkin viitteitä paremmasta Frederic Vasseurin toimiessa tallipäällikkönä.

Ranskalainen korostaa maanmiehensä Vasseurin keskittymistä vahvan ja johdonmukaisen perustan rakentamiseen, joka muistuttaa Todtin aikanaan käyttämää strategiaa.

Alesi uskoo, että Vasseur saattaa ammentaa inspiraatiota Michael Schumacherin aikakaudesta ja pyrkiä toistamaan Todtin luoman menestysreseptin, johon kuului vahva tiimi ja hallitseva kuljettaja.

– Fred Vasseur tekee hyvää työtä tuodessaan Ferrarille lisää johdonmukaisuutta, Alesi kertoi F1i.comin mukaan.

– Olen saanut sellaisen käsityksen, että hän toistaa poikkeuksellista työtä, jota Jean Todt teki saapuessaan Maranelloon. Toivon, että he onnistuvat rakentamaan riittävän kilpailukykyisen auton tulevia sääntömuutoksia varten.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1