Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Joku tästä kolmikosta korvaamaan alisuorittanutta tanskalaista? – Valtteri Bottas mukana spekulaatioissa!

Valtteri Bottas
AOP

Valtteri Bottas on noussut lähteiden mukaan erittäin vahvaksi ehdokkaaksi Haasin toiseksi kuljettajaksi kaudelle 2025. Suomalaisen odotetaan astuvan Kevin Magnussenin saappaisiin.

Tuoreet huhut kertovat, että Valtteri Bottas on Haasin toivelistan kärjessä ensi vuodelle, kun he arvioivat vaihtoehtoja Kevin Magnussenin tilalle.

Magnussenin asema tiimin sisällä on laskenut huomattavasti. Hänen työpaikkansa saattaa olla uhattuna, koska markkinoilla on useita tasonsa todistaneita kuljettajia.

Toinen Magnussenia vastaan puhuva tekijä on hänen tänä vuonna keräämiensä superlisenssipisteiden määrä.

Tanskalainen on kilpailukieltonsa partaalla useiden alkuvuoden tapahtumien jälkeen.

Nico Hulkenbergin korvaajan henkilöllisyys näyttää olevan varma, sillä Oliver Bearmanin odotetaan korvaavan hänet ensi vuonna.

Bearman loisti Ferrarilla Saudi-Arabian osakilpailussa ajettuaan pisteille tuuratessaan Carlos Sainzia. Nuorukainen ylsi lopulta kilpailun seitsemännelle sijalle.

Haas haluaa Bearmanin rinnalle kokeneen ja todistetusti pätevän kuljettajan – ja Bottas täyttää nämä vaatimukset. Suomalainen on tunnetusti nöyrä työntekijä, joka ajattelee aina tiimin parasta.

Bottas ei ole kuitenkaan ainoa Haasin vaihtoehdoista. Myös Pierre Gaslya ja Esteban Oconia on pidetty mahdollisina korvaajaehdokkaina Magnussenille.

Lähde: Crash.Net

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1