Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hurja paukku F1-kulisseista kesken kauden! – F1-kuljettajan ja tallin tiet eroavat

Alpinen Esteban Ocon
AOP

Alpine ja Esteban Ocon ilmoittivat maanantaina, ettei viisi vuotta tallissa ajanut ranskalaiskuljettaja jatka tallissa enää ensi kaudella.

Esteban Oconin ja Fi-talli Alpinen tiet eroavat tämän kauden päätteeksi.

Ilmoitus Oconin lähdöstä on seurausta tallin edellisviikonlopun draamasta. Alpinen tallipäällikkö Bruno Famin tulitti tiukkaan sävyyn Oconin suuntaan sen jälkeen kun ranskalaiskuljettaja kolaroi tallikaveriaan Pierre Gaslya Monacon GP:n avauskierroksella.

– Meillä on ollut hienoja hetkiä yhdessä, mutta myös vaikeita hetkiä. Olen kiitollinen kaikille tiimissä näistä ikimuistoisista hetkistä, Ocon totesi GPFans -sivuston mukaan.

Päätös Oconin lähdöstä syntyi tallin mukaan yhdessä kuljettajan kanssa. Molemmat osapuolet olivat tietojen mukaan olleet yhtä mieltä siitä, että päätös oli oikea.

Päätöksestä huolimatta Oconilla ja Alpinella on vielä monta kilpailua yhdessä, sillä kautta on vielä reilusti jäljellä.

– Meillä on vielä 16 kilpailua jäljellä vuonna 2024 yhdessä ja selkeä tavoite: jatkaa väsymättä tiiminä työskentelyä parhaiden ratatulosten tavoittelemiseksi, tallipäällikkö Famin totesi.

Monacon tapahtumat tuskin täysin päätökseen johtivat vaikkakin Famin viikonlopun jälkeen totesi, että Oconin kolaroinnilla olisi “seurauksia”. Oconin jatko Alpinella on nimittäin ollut jo pidempään vaakalaudalla ja Monacon kolarointi lieni vain viimeinen niitti miehen arkkuun.

Ocon on kertonut paljastavansa ensi kauden tallinsa “hyvin pian”.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1