Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull teki päätöksensä! – Tämä mies ajaa ensi kaudella Verstappenin rinnalla

Sergio Perez, Red Bull.
AOP

Sergio Pérez on tehnyt jatkosopimuksen Red Bullin kanssa vuoteen 2026 asti, tuoreet lähteet kertovat.

Red Bullilla oli valittavana joukko kilpailukykyisiä kuljettajia ensi kaudelle Max Verstappenin pariksi, sillä Sergio Pérezin uskottiin olevan lähtökuopissa.

Muun muassa Ferrarin Carlos Sainzia pidettiin yhtenä vaihtoehtona meksikolaisen tilalle, mutta lopulta Red Bull päätti kuitenkin kiinnittää nykyisen pilottinsa vuoteen 2026 asti ulottuvalla diilillä.

Red Bull toivoo, että Pérezin jatkosopimus hiljentää myös Verstappenin tulevaisuuden ympärillä vallitsevaa meteliä, sillä yhä on epäilyksiä siitä, jatkaako puolustava maailmanmestari oman, vuoteen 2028 asti ulottuvan sopimuksensa loppuun.

Linkit Verstappenin siirtymisestä Mercedekselle ovat hiljentyneet viime viikkoina, mutta hollantilainen ei ole kommentoitunut juurikaan jatkoaan.

Vaikka Pérezin tulokset ovat olleet ailahtelevia, on hän aina ollut väitetysti aina Verstappenin suosikkivalinta tallikaverikseen.

Pérez on pidetty hahmo Red Bullin sisällä, mikä on antanut hänelle hyvät edellytykset saada uusi sopimus tänä vuonna.

Tiimin sisällä on ollut melkoista myllerrystä Christian Horneria koskeneen tutkinnan ja suunnittelupäällikkö Adrian Neweyn lähestyvän lähdön vuoksi.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1