Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martinilla maltilliset tunnelmat onnistuneen viikonlopun jälkeen: “Askel oikeaan suuntaan”

Mike Krack, tallipäällikkö, Aston Martin.
AOP

Aston Martinilla on riittänyt tällä kaudella runsaasti ongelmia autonsa kanssa. Montrealin GP antoi viitteitä paremmasta tallin kummankin kuljettajan ajettua kahdeksan parhaan joukkoon. Mike Krack ei kuitenkaan halua vetää liian suoria johtopäätöksiä.

Montrealin äärimmäisen vaihtelevissa olosuhteissa ajettu osakilpailu toi mukanaan paljon hyvää Aston Martinin kannalta. Fernando Alonso ajoi kuudenneksi ja hänen tallitoverinsa Lance Stroll ylsi seitsemännelle sijalle.

Molemmat miehistä onnistuivat taktiikassaan lähes täydellisesti jääden kilpailussa luonnostaan nopeampien autojen taakse. Aston Martinin AMR24 -auton ohjattavuuden ja tasapainon kanssa on riittänyt tällä kaudella runsaasti ongelmia, mutta Kanadan tulokset lupaavat hyvää jatkon kannalta.

Tallipäällikkö Mike Krack ei kuitenkaan halua mennä asioiden edelle yhden hyvän viikonlopun jälkeen.

– Olisi ennenaikaista sanoa, että olemme ymmärtäneet kaiken, Krack totesi Motorsport.comin mukaan.

– Mielestäni meillä on vielä paljon työtä tehtävänä. Mutta tietysti tämä viikonloppu oli askel oikeaan suuntaan.

– Tulossa on erilaisia ja vaikeita ratoja, joten meidän on istuttava alas ja katsottava, mikä on paras mahdollinen paketti tulevia kisoja varten. On selvää, että niistä tulee hyvin intensiivisiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1