Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen maailmanmestari latoi hurjaa kritiikkiä F1-tähdestä – Korvaaja jo valmiina

Daniel Ricciardo, RB:n F1-talli
AOP

Entinen F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve näkisi mielellään RB-tallissa kuljettajavaihdoksen ja korvaisi Daniel Ricciardon nuoremmalla lupauksella.

Vuoden 1997 F1-maailmanmestari Jacques Villeneuve kritisoi todella tiukin sanavalinnoin Racing Bulls -tallin Daniel Ricciardoa Kanadan GP:n aikaan.

F1-tähti vastasi kritiikkiin ajamalla komeasti Kanadan aika-ajoissa viidenneksi. Australialaistähti vastasi myös sanallisesti Villeneuven kommentteihin ja kehoitti muun muassa tätä “syömään p*skaa”.

Vaikka Ricciardo hyvän viikonlopun Kanadassa ajoikin, ei Villeneuve hellitä kritiikissään.

– Hänen tiimikaverinsa voittaa hänet selvästi joka viikonloppu. McLaren potkaisi hänet pihalle. Sitten hän sai uuden tilaisuuden, mutta tänä vuonna hän ei ole käyttänyt sitä hyväkseen. Siinä kaikki. Formula 1 on korkeaa luokkaa. Pitää tehdä huippusuorituksia, kanadalainen kritisoi.

Kymmenisen vuotta sitten Ricciardo oli yksi F1-sarjan lupaavimmista kuljettajista, mutta hyvin alkanut ura ei ole viime vuosina edennyt toivotulla tavalla. Villeneuven mukaan Ricciardo on pysynyt F1-sarjassa ainoastaan imagonsa takia.

Villeneuve pohdiskeli australialaiselle jo korvaajaa ja kanadalaisen mukaan tallin kannattaisi siirtyä nuorempiin kuljettajiin.

– Racing Bulls on yleensä Red Bullin nuorten kykyjen tehdas. He voivat ottaa jonkun Formula 2:sta, Villeneuve ehdotti.

– Heillä on (Isack) Hadjar tai (Liam) Lawson. En tiedä, ehkä Hadjar, jos hän jatkaa näin. Sitä varten tämä tiimi on olemassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1