Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-talli vetämässä kania hatusta! – Onko tässä Haasin tulevan kauden kuljettajakaksikko?

Guanyu Zhou saattaa siirtyä Haasille.
AOP

Sauberin F1-kuljettaja Guanyu Zhou saattaa siirtyä Haasille ensi kaudeksi. Valtteri Bottaksen tallitoverin ei uskota jatkavan nykyisen työnantajansa palveluksessa kuluvan kauden jälkeen.

Uusimpien raporttien mukaan Sauber-pilotti Guanyu Zhou on yksi useista Haasin kuljettajaehdokkaista ensi kautta silmällä pitäen.

Oliver Bearmanin liittymistä Haasiin pidetään lähes varmana, mutta hänen tallikaverinsa henkilöllisyys on vielä epäselvä.

Zhou toisi mukanaan kiinalaisilta tukijoiltaan 35-40 miljoonaa dollaria, mikä tekee hänestä houkuttelevan vaihtoehdon Haasille.

Vaikka kiinalaiskuljettaja on kamppaillut radalla, syytä siihen ei voi pelkästään asettaa hänen harteilleen. Sauberin suorituskyky on ollut pettymys, sillä myös Valtteri Bottas on jäänyt ilman pisteitä vuoden yhdeksän ensimmäisen osakilpailun aikana.

Zhoun taloudellinen tuki saattaa olla tärkeässä roolissa, kun Haas punnitsee vaihtoehtojaan. Hyvät yhteydet Kiinan markkinoille toisivat runsaasti lisää näkyvyyttä, mutta virallista päätöstä ei ole vielä tehty.

F1 Oversteerin saamien tietojen mukaan Haas harkitsee myös Esteban Oconin palkkaamista. Oconin uskotaan lähtevän Alpinen kanssa eri suuntiin kuluvan kisakauden päätyttyä.

Alpine on tiettävästi alkanut jo etsimään korvaajaa Oconille, ja esiin on noussut muun muassa Jack Doohanin ja Mick Schumacherin nimet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1