Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedeksen viikonloppu antoi viitteitä paremmasta: “Antaa meille mahdollisuuden taistella”

George Russell, Mercedes.
AOP

George Russell oli suhteellisen tyytyväinen Kanadan GP:n jälkeen ajettuaan kolmanneksi. Mercedes-kuljettaja uskoo, että talli voi haastaa F1:n nopeimmat tiimit lähiaikoina entistä paremmin.

Mercedes on tuskaillut koko kisakauden ajan Red Bullin, Ferrarin ja McLarenin kaltaisten tiimien nopeuden kanssa.

Mersun W15-malliin viime aikoina tehtyjen päivitysten, kuten uuden etusiiven, jälkeen tiimin onni näyttää kuitenkin kääntyneen, ja se paransi suorituskykyään huomattavasti viime viikonloppuna Montrealin GP:ssä.

George Russell varmisti paalupaikan Kanadan osakilpailussa ajettuaan täsmälleen saman ajan kuin nykyinen maailmanmestari Max Verstappen karsintojen Q3:ssa. Hänen tallikaverinsa Lewis Hamilton, joka oli näyttänyt vahvalta koko viikonlopun, asettui seitsemänteen lähtöruutuun.

Russell johti kisan avausjaksoa. Pari virhettä kuitenkin pudottivat hänet kärjen vauhdista, mutta hän taisteli itsensä lopulta palkintopallille ottamalla kolmannen sijan.

Kilpailun loppupuolella Mersu-kuskien välillä nähtiin kaksintaistelu, joka päättyi lopulta Russellin eduksi.

– Kolmen viimeisen kierroksen aikana keskityin palkintokorokkeelle yltämiseen, koska tunsin, että olin pettänyt tiimin virheilläni, Russell paljasti FormulaNerds.comin mukaan.

– Kuten aina, taistelu Lewisin kanssa on erittäin kovaa mutta reilua. Kun taistelee yhden kaikkien aikojen parhaan kuljettajan kanssa, tietää, että häneen voi luottaa.

– Mielestäni olemme ottaneet askeleen oikeaan suuntaan suorituskyvyn suhteen. Se antaa meille mahdollisuuden taistella johdonmukaisemmin McLarenin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1