Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Sauberin vaikeuksille ei näy loppua! – Bottas valaa uskoa: “Ei mitään rakettitiedettä”

Valtteri Bottas, Sauber.
AOP

Valtteri Bottas uskoo, ettei Sauberin suunnan kääntämiseksi tarvitse tehdä sen kummempia taikatemppuja. Tallin molemmat kuljettajat jäivät jälleen ilman pisteitä Kanadan GP:ssä.

Sauber on kuluvan F1-kauden ainoa valmistaja, jonka pistesarake näyttää edelleen nollaa. Tiimin karsintasuoritukset ovat laskeneet tasaisesti kauden alusta lähtien.

Valtteri Bottas ajoi hyvin Montrealin vaihtelevissa olosuhteissa ennen pieleen mennyttä renkaanvaihtoa. Suomalaiselle vaihdettiin märän kelin renkaat juuri ennen radan pinnan kuivumista. Bottas ajoi lopulta 13:nneksi, 10 sekuntia viimeisen pistesijan ottaneesta Pierre Gaslysta.

– Meillä on vielä paljon töitä. Meidän täytyy jatkaa päivitysten tuomista ja tehdä autosta nopeampi. Se ei ole mitään rakettitiedettä, tarvitsemme vain lisää osia, Bottas kommentoi Motorsport.comin mukaan.

Bottakselta kysyttiin, onko autoon tulossa päivityksiä ennen Espanjan GP:tä, mutta hän ei halunnut paljastaa liikaa.

– Tulemme tekemään joitain pieniä asioita, mutta siellä (Espanjassa) on erilainen rata, joka tuottaa paljon downforcea.

– Uskon, että siitä tulee tiukka kilpailu, kuten olemme nähneet. Seuraava askel on päästä takaisin Q2:een, ja sitten voimme taistella hieman paremmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1