Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Historiallinen mestaruus espanjalaistähdelle! – Ranskan avoimet ratkesi viisieräiseen jännitysnäytelmään

Carlos Alcaraz voitti Ranskan avoimet
AOP

Carlos Alcarazista tuli sunnuntai-iltana nuorin pelaaja tenniksen historiassa, joka on voittanut Grand Slam -turnauksen kolmella eri kenttätyypillä, kun tämä kaatoi Alexander Zverevin Ranskan avointen finaalissa.

Kauden toinen Grand Slam -turnaus, Ranskan avoimet, huipentui sunnuntaina Carlos Alcarazin ja Alexander Zverevin väliseen viisieräiseen jännitysnäytelmään.

Alcaraz löi alkutahdot finaalille vieden ensimmäisen erän nimiinsä pelein 6-3. Toisessa erässä Zverev oli puolestaan kuskin paikalla ja vei sen pelein 2-6.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä ja Alcaraz oli lähellä pakottaa sen vielä tie breakiin Zverevin syöttövuorolla. Saksalainen kuitenkin pysyi rauhallisena tiukassa tilanteessa ja vei erän lopulta pelein 7-5.

Neljännessä erässä selkä seinää vasten pelannut Alcaraz karkasi nopeasti jo 4-0 johtoon ja vei erän lopulta pelein 6-1.

Viimeisessä erässä Zverev sortui pakottamattomiin virheisiin ja Alcaraz pääsi niskan päälle murrolla. Espanjalainen supertähti vei erän lopulta 6-2 ja varmisti samalla uransa kolmannen grand slam -mestaruuden.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis