Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kärkisijoitetut ovat pitäneet pintansa! – Hollannin nurmikisassa puolivälierät

Australian Alex de Minaur eteni Acapulcossa välieriin.
AOP

Hollannissa on tällä viikolla aloitettu ATP-kiertueen nurmikenttäkausi. Perinteisessä S-Hertogenboschin ATP-turnauksessa on saatu kahdeksan parasta pelaajaa selville ja perjantaina on luvassa puolivälierät. Turnauksen kahdeksasta kärkisijoitetusta pelaajasta on mukana vielä viisi pelaajaa. Yksi täysin sijoitettu ottelupari löytyy alakaaviosta.

S-Hertogenboschin puolivälierät ovat Hollannissa luvassa perjantaina. Turnauksessa ykköseksi sijoitettu Australian Alex de Minaur kohtaa Kanadan syöttötykki Milos Raonicin, joka ei esiintynyt massakenttäkaudella. 33-vuotias Raonic pelasi Indian Wellsin, mutta joutui jättämään turnauksen toisen kierroksen kamppailun väliin Holger Runea vastaan.

Tässä turnauksessa kovasyöttöinen entinen Wimbledon-finalisti on kaatanut Australian Jordan Thompsonin ja Espanjan Roberto Bautista Agutin ensimmäisillä kierroksilla. Kahteen kamppailuun kanadalainen on syöttänyt 39 ässää ja menettänyt syöttönsä kertaalleen antamalla yhden murtopallon.

Ranskan avoimissa puolivälieriin edennyt de Minaur kaatoi toisen kierroksen ottelussaan Belgian Zizou Bergsin suoraan kahdessa erässä. ATP-listalla sijalla yhdeksän oleva australialainen antoi ottelussa neljä murtopalloa ja sai murtopalloja kahdeksan. Kahdeksasta murtopallosta de Minaur hyödynsi kolme, kun Bergs neljästä vain yhden.

Ottelun voittaja kohtaa lauantain välierässä joko kolmanneksi sijoitetun Ranskan Ugo Humbertin tai Hollannin Gijs Brouwerin.

Alakaaviossa kakkossijoitettu Tommy Paul kohtaa maanmiehensä Sebastian Kordan puolivälierässä, joka on sijoitettu seitsemänneksi. Voittaja ottelusta kohtaa joko Australian Alexandar Vukicin tai Hollannin Tallon Griekspoorin. Griekspoor on turnauksen hallitseva mestari kaadettuaan finaalissa Thompsonin ja välierässä Emil Ruusuvuoren. Tämän vuoden turnauksesta suomalaispelaaja joutui jättäytymään pois.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis