Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Saksan perinteinen ATP-turnaus puolivälierävaiheessa – kärkisijoitetut ulkona

Matteo Berrettini Wimbledonissa.
AOP

Hollannissa on tällä viikolla aloitettu ATP-kiertueen nurmikenttäkausi. Saksassa pelataan kaksi valmistavaa turnausta ennen vuoden kolmatta Grand Slam -turnausta eli Wimbledonia. Tällä viikolla pelataan Stuttgartin nurmikisa ja myöhemmin perinteinen Hallen turnaus. Stuttgartissa kärkisijoitetut pelaajat ovat kärsineet karuista kohtaloista.

Stuttgartin ATP-turnauksessa kaksi kärkisijoitettua pelaajaa saivat lähteä laulukuoroon heti ensimmäisissä otteluissaan. Ykkössijoitetuksi asetettu Saksan Alexander Zverev joutui vetäytymään turnauksesta Ranskan avointen finaalipaikan vuoksi. Turnaukseen nousi mukaan Ranskan kokenut yhden käden rystyä lyövä Richard Gasquet, joka tippui toisella kierroksella Brandon Nakashimalle, joka kohtaa puolivälierässä perjantaina Saksan kokeneen Jan-Lennard Struffin.

Nakashiman ja Struffin välisen ottelun voittaja kohtaa lauantain välierässä joko neljänneksi sijoitetun Yhdysvaltain Frances Tiafoen tai kuudenneksi sijoitetun Iso-Britannian vasenkätisen Jack Draperin.

Alakaaviossa turnauksessa kakkoseksi sijoitettu Yhdysvaltain US Open välieräpelaaja Ben Shelton kärsi ensimmäisessä ottelussaan toisella kierroksella tappion kokeneelle Australian James Duckworthille kolmessa erässä.

Duckworth kohtaa puolivälierässä Italian entisen ykköspelaaja Matteo Berrettinin. Berrettini on pelannut urallaan Wimbledonin finaalissa kertaalleen, mutta tätä seurasi loukkaantumiset kesällä 2021. Jokaisessa Grand Slam -turnauksessa kovalyöntinen Berrettini on ollut kahdeksan parhaan joukossa.

Ottelun voittaja kohtaa välierässä joko turnauksessa kolmanneksi sijoitetun Kazakstanin kovasyöttöisen Alexander Bublikin tai Italian yhden käden rystyä lyövän Lorenzo Musettin. Musetti on turnauksessa sijoitettu viidenneksi.

Bublik syötti toisen kierroksen ottelussa Serbian Hamad Medjedovicia vastaan yhteensä 18 ässää ja viisi kaksoisvirhettä, mutta antoi vain yhden murtopallon. Ykkössyötöistään Bublik voitti 38 ja ykkössyöttöjen voittoprosentti oli huima 90. Pelatuista ykkössyötöistä kazakstanilainen voitti 20 ja hävisi neljä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis