Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella huima mahdollisuus! – tavoitteena paikka ATP-500 -turnaukseen

Otto Virtanen tähyää Wimbledoniin.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen karsii tällä viikolla maanantaina alkavaan arvostettuun Lontoon ATP-turnaukseen. Lontoon ATP-turnaus on ATP-500 -tason kisa, jossa on tarjolla suuret palkintorahat, mutta myös kovat vastustajat. Karsinnoissa Virtasella on selvitettävänä kovat haasteet, mutta ei mahdottomat.

ATP-listalla tällä hetkellä sijalla 149 oleva Suomen kakkospelaaja Otto Virtanen aloittaa lauantaina Englannin pääkaupungissa Lontoossa karsinnat uransa ensimmäiseen ATP-500 -kisaan. Virtanen kohtaa lauantain myöhäisillassa Australian Alexei Popyrinin, joka on karsinnoissa ykkössijoitettu pelaaja. Popyrin ja Virtanen kohtasivat viime syksynä Davis Cupin finaaliturnauksessa, jolloin australialainen oli parempi kahdessa erässä.

Toisella kierroksella ottelun voittaja kohtaa joko Iso-Britannian Paul Jubbin tai Yhdysvaltain Mackenzie McDonaldin. Virtanen kaatoi Davis Cupissa McDonaldin viime syksynä hienon taistelun jälkeen kolmessa erässä ja antoi Suomelle mahdollisuuden Yhdysvaltain kaatamiseen.

Lontoon Queen’s Clubin turnauksen ykkössijoitettu pelaaja maanantaina käynnistyvässä pääsarjassa on vastikään Ranskan avoimet voittanut hallitseva Wimbledon -mestari Carlos Alcaraz.

Virtanen pelasi ensimmäisen nurmikisansa viime viikolla. Suomalainen voitti S-Hertogenboschin karsintojen ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltain Zachary Svajdan kolmessa erässä, mutta hävisi Sveitsin kovasyöttöiselle Marc-Andrea Huslerille kahdessa erässä. Ranskan avoimissa suomalainen menetti Filip Misolicia vastaan 2-0 -eräjohdon ensimmäisellä kierroksella dramaattisella tavalla.

Virtanen pelaa viikon päästä Wimbledonin karsinnoissa. Tällä hetkellä suomalainen ei saa karsintoihin sijoitusta, mutta mikäli Virtanen etenee Queens Clubin turnauksessa puolivälieriin, eli voittaa turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua, niin Virtanen nousee karsintoihin sijoitetuksi pelaajaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis