Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italian tennistykille tulossa kolmas mestaruus Stuttgartissa?

Italian Matteo Berrettini tavoittelee jälleen Stuttgartin mestaruutta.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kahta ATP-250 -tason turnausta nurmikentillä. Saksan Stuttgartissa on käynnissä perinteinen nurmikisa, jossa on luvassa loppuottelu sunnuntaina. Finaalista on luvassa todella hieno otatus, jossa kaksi erinomaista nurmipelaajaa kohtaavat toisensa.

Stuttgartin ATP-turnauksen loppuottelussa sunnuntaina nähdään hieno taistelu, kun kaksi loukkaantumisista kärsinyttä pelaajaa kohtaavat toisensa. Italian Matteo Berrettini hakee uransa kolmatta turnausvoittoa Stuttgartin nurmilla kohtaamalla Iso-Britannian vasenkätisen Jack Draperin.

Berrettini kaatoi turnauksen lauantaisessa välierässä maanmiehensä Lorenzo Musettin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-0 -lukemin. Draper järjesti samanlaisen kohtalon Yhdysvaltain Brandon Nakashimalle viemällä tämän ottelun 6-3, 6-3 -erin.

Turnauksen voittajalle on luvassa reilut 111 tuhatta dollaria palkintorahaa ja 250 ATP-pistettä. Finaalin häviäjä tienaa reilut 65 tuhatta dollaria ja 165 pistettä. Loppuottelu on Berrettinin ja Draperin välillä ensimmäinen keskinäinen kamppailu.

Italian Wimbledon-finalisti pelaa ensi viikolla Hallen ATP-turnauksessa Saksassa. Draper siirtyy taas kotimaan kamaralle pelaamaan Queen’s Clubin ATP-500 -kisan Lontooseen. Draper pelaa vielä ennen Wimbledonia Eastbournen kisan, johon Berrettini on myös ilmoittautunut, mutta ei tällä hetkellä omaa paikkaa turnaukseen, mutta saanee villin kortin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis