Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Yhdysvaltain tennistähdelle ensimmäinen nopean kentän turnausvoitto?

Sebastian Korda tavoittelee uran toista ATP-turnausvoittoa.
AOP

Hollannin S-Hertogenboschissa pelataan tällä viikolla perinteistä nurmikisaa, jonka ovat edellisinä vuosina vieneet nimiinsä kotimaan pelaajat. Tänä vuonna saadaan turnaukselle uusi mestari, kun hallitseva mestari pommitettiin katsomoon lauantain välierässä ja loppuottelussa kohtaavat kaksi hyvin erityylistä pelaajaa.

Nurmikenttäkauden ensimmäiset ATP-turnaukset pelataan päätökseen sunnuntaina. Hollannin S-Hertogenboschin turnauksen loppuottelussa kohtaavat kaksi erinomaista nopean kentän pelaajaa eli Australian Alex de Minaur ja Yhdysvaltain Sebastian Korda.

De Minaur on turnaukseen sijoitettu ensimmäiseksi ja Korda sai ennen turnausta sijoituksen seitsemän. De Minaur on turnauksessa kaatanut vain yhden sijoitetun pelaajan, kun Ranskan Ugo Humbert kaatui lauantain välierässä 7-6, 6-4 -lukemin. Humbert oli sijoitettu turnauksessa kolmanneksi. Korda kaatoi kakkossijoitetun Tommy Paulin puolivälierässä ja kuudenneksi sijoitetun Tallon Griekspoorin välierässä. Griekspoor oli turnauksen hallitseva mestari.

Loppuottelun voittajalle on luvassa reilun 104 tuhannen dollarin palkintoraha ja 250 ATP-pistettä. Loppuottelun hävinnyt osapuoli kuittaa tililleen reilut 61 tuhatta dollaria ja 165 ATP-pistettä. Korda on urallaan voittanut yhden ATP-turnauksen ennen tätä päivää ja se tuli yllättäen massakentältä.

Herrat ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin. Kaksi edellistä kamppailua ovat menneet australialaisen nimiin. Viimeisin kohtaaminen on helmikuulta Rotterdamin ATP-turnauksesta, kun hallissa pelatussa kisassa de Minaur oli parempi 6-4, 6-3 -erin.

De Minaur on voittanut urallaan yhteensä kahdeksan turnausta ja tänä vuonna Acapulcon kovan kentän kisan talvella Meksikossa ennen Yhdysvaltain Masters-turnauksia. Kahdeksasta mestaruudesta seitsemän on tullut kovilta kentiltä ja yksi Eastbournen nurmilta vuonna 2021.

Ennen Wimbledonia australialainen pelaa Queen’s Clubin ATP-500 -kisan ensi viikolla Lontoossa, jossa de Minaur on sijoitettu kakkoseksi heti Carlos Alcarazin jälkeen. Korda pelaa myös Lontoossa ennen Wimbledonia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis