Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Brittitähti valloitti Stuttgartin nurmet! – seuraava haaste odottaa Lontoossa

Iso-Britannian Jack Draper valloitti Stuttgartin ATP-turnauksen.
AOP

Tenniksen ammattilaiskiertueella siirryttiin Ranskan avointen jälkeen massakentiltä nopeille nurmikentille. Ensimmäisellä nurmikenttäviikolla Saksan Stuttgartin ATP-turnauksessa voiton vei nimiinsä Iso-Britannian huippulahjakas Jack Draper. Draper on urallaan kärsinyt runsaasti loukkaantumisista, joka on häirinnyt kehittymistä merkittävästi.

Iso-Britannian Jack Draper nappasi sunnuntaina uransa ensimmäisen ATP-turnausvoiton tililleen. Draper nousi Stuttgartin ATP-turnauksessa Saksassa turnauksen kaksinkertaista mestaria Italian Matteo Berrettiniä vastaan erätappion takaa voittoon 3-6, 7-6, 6-4 -lukemin.

Voiton myötä Draper nousi ATP-listalla sijalle 30 ja samalla koko Iso-Britannian ykköspelaajaksi ennen Wimbledonia. Wimbledonissa kahdesti Grand Slam -mestaruutta ja kertaalleen olympiakultaa juhlinut Skotlannin Andy Murray tippui samalla sadan joukosta ulos.

– Tämä voitto merkitsee minulle todella paljon. Olen pitkään tehnyt töitä tämän eteen ja matkalla on ollut paljon nousuja sekä laskuja. Olen tyytyväinen siihen, miten olen pelannut ja ylpeä itsestäni. Tämä on näyttö kaikesta työstä mitä olen tehnyt ja toivottavasti hommat jatkuu samalla tavalla, kertasi Draper ATP:n haastattelussa.

Draper nousi ensimmäistä kertaa urallaan Iso-Britannian ykköspelaajaksi.

– Tämä on suuri kunnia itselleni, muta haluan olla TOP-20, TOP-10 -pelaaja, ja voittaa isoja turnauksia.

Alkavalla viikolla Draper pelaa Lontoossa perinteisessä Queen’s Clubin ATP-500 -kisassa. Draper kohtaa ensimmäisellä kierroksella Argentiinan massakenttätähti Mariano Navonen. Toisella kierroksella odottaa joko ykkössijoitettu Espanjan Carlos Alcaraz tai Argentiinan Francisco Cerundolo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis