Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Australian tennistähti uransa kovimpaan rankingiin!

Alex de Minaur valloitti S-Hertogenboschin ATP-turnauksen.
AOP

ATP-kiertueella polkaistiin nurmikenttäkausi käyntiin kahdella turnauksella Euroopassa. Saksassa Stuttgartin turnaus meni Jack Draperin nimiin ja Hollannissa S-Hertogenboschin turnaus sai uuden mestarin. Mestariksi aateloitiin Australian ykköspelaaja Alex de Minaur, joka nousi parhaalle ATP-rankingille maanantaina julkaistulla listalla.

Australian Alex de Minaur selvitti ykkössijoitetun pelaajan paineet ja valloitti Hollannin perinteisen S-Hertogenboschin nurmikisan nimiinsä. De Minaur kaatoi loppuottelussa suoraan kahdessa erässä seitsemänneksi sijoitetun Yhdysvaltain Sebastian Kordan 6-2, 6-4 -lukemin. Turnausvoitto oli australialaiselle uran yhdeksäs ja toinen nurmikentillä.

– Ensimmäinen viikkoni nurmella ei olisi voinut sujua paremmin. Nyt on katseet Lontoon kisassa ja sitten Wimbledonissa. Olen iloinen, että sain naarattua voiton täältä Hollannista, kommentoi australialainen ATP:n haastattelussa.

Koko turnauksessa de Minaur ei menettänyt yhtään erää. Finaalin ensimmäisessä erässä australialainen nappasi ensimmäisen murron 3-2 -tilanteessa ja vei kuusi peliä putkeen. Toisessa erässä de Minaur johti 2-0 -lukemin, mutta menetti syöttönsä ensimmäisen kerran.

Toisessa erässä nähtiin yhteensä viisi murtoa. Erinomaisesti syöttävä Korda antoi ottelussa yhteensä 14 murtopalloa, joista australialainen käytti viisi hyödykseen. De Minaur antoi kuusi murtopalloa ja menetti syöttönsä kahdesti.

– Tämä oli kova matsi ja olosuhde oli todella jännä. Korda on todella hyvä pelaaja. Hienoa päästä pelaamaan hänen kanssaan nelinpeliä Lontooseen, kertasi de Minaur.

De Minaur kohtaa kakkossijoitettuna pelaajana Lontoon ATP-500 -kisan ensimmäisellä kierroksella Lorenzo Musettin, joka pelasi välierissä Stuttgartin turnauksessa Saksassa menneellä viikolla. Voittaja kohtaa toisella kierroksella joko Yhdysvaltain Brandon Nakashiman tai Iso-Britannian Daniel Evansin. Nakashima pelasi Musettin tavoin Stuttgartissa välierissä, mutta taipui turnauksen voittaneelle Jack Draperille suoraan kahdessa erässä.

Korda on Lontoon turnauksen yläkaaviossa ja kohtaa Venäjän Karen Khachanovin ensimmäisellä kierroksella. Voittaja kohtaa joko Bulgarian kolmanneksi sijoitetun Grigor Dimitrovin tai Ranskan kokeneen Adrian Mannarinon toisella kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis