Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasen tie nousi pystyyn Lontoossa – tässä jatko-ohjelma nurmikaudelle

Otto Virtanen hurjassa vireessä Davis Cupissa.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen ei onnistunut selvittämään tietään uransa ensimmäiseen ATP-500 -tason turnauksen Englannin pääkaupungissa Lontoossa. Virtanen karsi mukaan turnaukseen, mutta taipui heti ensimmäisellä kierroksella kovalle australialaispelaajalle, joka selvitti tiensä pääsarjaan.

ATP:n tuoreella maailmanlistalla sijalle 144 noussut Otto Virtanen kärsi sunnuntaina ikävän tappion Lontoon Queen’s Clubin karsinnoissa. Virtanen taipui Australian Alexei Popyrinille karsintojen ensimmäisellä kierroksella suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-4 -lukemin.

Popyrin selvitti tiensä lopulta turnauksen pääsarjaan kaatamalla karsintojen toisella kierroksella Yhdysvaltain Mackenzie McDonaldin kahdessa erässä 6-3, 6-4 -lukemin. Popyrin kohtaa pääsarjassa ensimmäisellä kierroksella Iso-Britannian tennislegenda Andy Murrayn.

Virtanen menetti syöttönsä ottelussa kolmesti ja onnistui murtamaan Popyrinin kertaalleen. Avauserässä Popyrin otti ensimmäisen murron 2-2 -tilanteessa. Tämän jälkeen Virtanen sai vastamurtoon neljä murtopalloa, mutta ei onnistunut käyttämään etsikkoaikaa hyödyksi. Toisessa erässä Popyrin karkasi kahdella perättäisellä murrolla 4-0 -johtoon. 5-2 -tilanteessa Virtanen mursi takaisin, mutta ei onnistunut ottamaan toista murtoa putkeen.

Suomalainen jatkaa kauttaan Wimbledonin karsinnoissa ensi viikolla. Nurmikentiltä suomalaiselle on kertynyt yksi voitto ja se on S-Hertogenboschin karsinnoista Yhdysvaltain Zachary Svajdaa vastaan. Viime vuonna Virtanen eteni Wimbledonin karsinnoissa kolmannelle kierrokselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis