Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kanadan syöttötykki teki tennishistoriaa!

Kanadan Milos Raonic palasi Wimbledoniin.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kaksi merkittävää turnausta, jotka valmistavat vuoden kolmanteen Grand Slam -turnaukseen eli Wimbledoniin. Englannin Lontoossa pelattava Queen’s Clubin ATP-500 -kisa on perinteinen tennisturnaus, jonka mestaruutta arvostetaan. Hallitseva mestari on Espanjan Carlos Alcaraz, joka on voittanut kolmesti Grand Slam -turnauksen.

Maanantaina nähtiin jättimäinen esitys Englannin pääkaupungissa Lontoossa, kun Queen’s Clubin ATP-500 -turnauksen ensimmäisellä kierroksella Kanadan Milos Raonic eteni tyylillä jatkoon. Raonic murskasi ensimmäisellä kierroksella kolmieräisessä kamppailussa Iso-Britannian Cameron Norrien 6-7, 6-3, 7-6 -erin.

Raonic otti ottelun ainoan murron nimiinsä ja hävisi hieman yllättäen avauserän katkaisupelin kautta. Raonic teki voitokkaassa ottelussa ATP:n tennishistoriaa takomalla yhteensä 47 ässäsyöttöä. Kanadalainen voitti kaikki 17 syöttövuoroaan Norrieta vastaan ja voitti 86 prosenttia ykkössyötöistään.

Tämä on suurin määrä paras kolmesta ottelussa. Kanadalainen ohittaa ässämäärällä Kroatian Ivo Karlovicin ennätyksen kahdella. Karlovic pommitti 45 ässää Hallen ATP-turnauksen puolivälierässä Tshekin Tomas Berdychia vastaan.

– Minun tarvitsi ottelussa selvittää ottelupalloja, joten tarvitsin jokaista ässää tässä ottelussa. Syöttö on aina ollut minulle tärkein mahdollinen lyönti. Pieni ennätys, mutta se on kuitenkin jotain ainutlaatuista, kommentoi Raonic.

Kanadalainen kohtaa toisella kierroksella joko Japanin Taro Danielin tai Yhdysvaltain neljänneksi sijoitetun Taylor Fritzin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis