Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätys nurmikentillä! – Tanskan supertähti tylysti laulukuoroon

Jordan Thompson jatkoon Lontoossa.
AOP

Lontoossa pelataan tällä viikolla arvostettua ATP-500 -tason tennisturnausta eli Queen’s Clubia. Tämä turnaus on yksi valmistavista nurmikenttäturnauksista ennen vuoden kolmatta Grand Slam -turnausta Wimbledonia, joka käynnistyy heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Turnauksessa on mukana monia ammattilaiskiertueen tähtipelaajia, joista yksi lensi heti avauspäivänä katsomoon.

Lontoossa nähtiin jättimäinen yllätys heti Queen’s Clubin ATP-turnauksen avauskierroksella, kun kokenut Australian Jordan Thompson iski yhden turnauksen suurimmista mestarisuosikeista laulukuoroon. Thompson kaatoi turnauksessa seitsemänneksi sijoitetun Tanskan Holger Runen kolmen erän taistelussa.

Thompson oli parempi 4-6, 7-6, 6-3 -lukemin ja kohtaa turnauksen toisella kierroksella joko Australian Alexei Popyrinin tai fanien suosikkipelaaja Andy Murrayn.

Ottelussa nähtiin vain kaksi murtoa. Ensimmäinen tapahtui avauserän kymmenennessä pelissä, kun Rune nappasi murron myötä erävoiton nimiinsä. Toisessa erässä nähtiin kaksi murtopalloa, mutta ratkaisu haettiin katkaisupelistä. Kolmannessa erässä Thompson mursi välittömästi Runen syötön ja karkasi 3-0 -johtoon. Tämän jälkeen vastamurtomahdollisuutta tanskalainen ei saanut, sillä Thompson antoi vain yhden pisteen kolmessa viimeisessä syöttövuorossaan.

Maanantaina tiensä jatkoon turnauksessa selvittivät Bulgarian kolmossijoitettu Grigor Dimitrov, joka murskasi Ranskan Adrian Mannarinon. Dimitrov kohtaa toisella kierroksella joko Yhdysvaltain Sebastian Kordan tai Venäjän Karen Khachanovin. Korda pelasi viime viikolla S-Hertogenboschin loppuottelussa Australian Alex de Minauria vastaan, mutta taipui kahdessa erässä. De Minaur on Lontoossa sijoitettu kakkoseksi ja kohtaa Italian Lorenzo Musettin avauskierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis