Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledonissa mahdollisesti iso poissaolo – Maailmantähti mukana yhdellä ehdolla

Novak Djokovic Wimbledonissa.
AOP

Tenniksen supertähti Novak Djokovic pelaa Wimbledonissa omien sanojensa mukaan yhdellä ehdolla: mikäli hän pystyy tosissaan taistelemaan mestaruudesta.

Pelit tenniksen legendaarisimmassa tennisturnauksessa Wimbledonissa on jo saatu karsintojen osalta tänään käyntiin ja pääsarjan osalta pelit alkavat viikon päästä maanantaina.

Yhtä turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista Novak Djokovicia ei kuitenkaan välttämättä nurmikentillä tänä vuonna nähdä. Turnauksen seitsenkertainen mestari nimittäin toipuu edelleen noin kolmen viikon takaisesta polvileikkauksesta.

Serbialaistähden osallistuminen turnaukseen ei vielä täysin varmaa ole, vaikka mies maanantaina pitkään paikan päällä treenasikin. Vaikka polvi Djokovicin mukaan tuntuikin hyvältä, ei mies lähde turnaukseen muu kuin voitto mielessään.

– En tullut tänne pelailemaan paria kierrosta, Djokovic heitti BBC Sportin mukaan.

– Jos tiedän, että pystyn pelaamaan lähellä maksimiani, niin sitten pelaan. Mutta jos en, niin sitten annan jollekin toiselle mahdollisuuden pelata, mies totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis