Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Topi Raitanen syöstiin valtaistuimelta karulla tavalla – 3000m esteiden finaalista pannukakku: “Ei vain ollut miestä tuohon vauhtiin”

kestävyysjuoksija Topi Raitanen
AOP

Suomen kestävyysjuoksun tähti Topi Raitanen juoksi yleisurheilun EM-kisoissa Roomassa 3000m estefinaalissa sijalle 15.

Topi Raitasen 3000m esteiden finaalista tuli lopulta raju pettymys ja mies jäi kauas kärjestä.

Puolustavana Euroopan mestarina kisaan lähtenyt Raitanen otti heti juoksun alussa kärkipaikan itselleen ja pyrki vauhti näin säätelemään. Italian Osama Zoghlami ei kuitenkaan tyytynyt hallitsevan EM-kultamiehen tahtiin, vaan kiskaisi nopeasti kärjessä parinkymmenen metrin eron muihin ja kiristi näin koko joukon vauhtia.

Kisan edetessä Raitanen valahti nopeasti joukossa alaspäin ja ylitti maaliviivan lopulta viimeistä edellisenä ajalla 8.32,37.

– Kyllä se harmittaa. Piti olla puolustamassa mestaruutta ja se oli ihan realismia, mutta en pystynyt juoksemaan omalla tasolla, Raitanen harmitteli Ylen haastattelussa.

– Ei vain ollut miestä tuohon vauhtiin, mitä olisi kärkivauhtiin vaadittu.

Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Zoghlami ajettiin kiinni ja EM-kulta meni lopulta Ranskaan Alexis Mielletille. Miehen maanmies Dijilali Bedrani oli toinen ja Saksan Karl Bebendors juoksi pronssille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu