Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Boston Celtics historialliseen mestaruuteen!

Boston Celticsin supertähti Jason Tatum.
AOP

Maailman kovimman koripalloliigan eli NBA:n mestaruus ratkesi varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa. Mestaruuden vei tällä kaudella nimiinsä koko kauden ylivoimaisesti paras joukkue eli Boston Celtics. Celtics kaatoi NBA:n finaalisarjassa Dallas Mavericsin otteluvoitoin 4-1 ja pääsi juhlimaan seurahistoriansa 18. NBA-mestaruutta.

Joe Mazzullasta tuli NBA:n historian yksi nuorimmista päävalmentajista vain 35-vuotiaana, joka on johdattanut joukkueensa mestaruuteen. Näin kävi tänä vuonna Boston Celticsin kanssa, joka nappasi ensimmäisen NBA-mestaruuden sitten vuoden 2008 ja samalla historian 18. Celtics kaatoi ratkaisevassa viidennessä ottelussa Jason Kiddin valmentaman Dallas Mavericsin 106-88 -lukemin ja vei ottelusarjan 4-1 -voitoin nimiinsä.

Pudotuspeleissä Celtics hävisi vain kolme ottelua ja voitti loogisestikin 16 kamppailua. Vieraskentällä joukkue hävisi vain kertaalleen ja se tapahtui finaalisarjassa.

Celticsin ykköstähdet olivat tuttuja nimiä kaikille, sillä Jayson Tatum tykitti tupla-tuplaan 31 pistettä, 11 syöttöä ja keräsi vielä kahdeksan levypalloa kaupan päälle. NBA:n finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Jaylen Brown heitti viidenteen finaaliin yhteensä 21 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.

– Tämä tulee olemaan ilta, jonka muista koko loppuelämäni, kertasi Tatum ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Celticsille mestaruus oli merkittävä, sillä joukkue on käynyt nykyisellä rungolla häviämässä kahdesti NBA-finaalit.

– Viime vuonna hävisimme kotona mestaruuden ja meillä oli myös muutama vuosi sitten mahdollisuus kaataa Miami Heat, mutta emme onnistuneet. Tämä oli iso voitto ja se oli hienoa ottaa meidän fanien edessä, juhli Tatum.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo