Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Jättimäiset panokset! – ratkeaako NBA mestaruus?

Maailman parhaassa koripalloliigassa eli NBA:ssa on loppuottelusarja edennyt viidenteen otteluun, joka pelataan itäisen konferenssin mestarin Boston Celticsin kotiparketilla. Celticsillä on mahdollisuus päättää ottelusarja läntisen konferenssin mestari Dallas Mavericsia vastaan viidessä ottelussa. Edellinen kamppailu Teksasissa meni Mavericsin nimiin selvin lukemin.

Joe Mazzullan valmentamalla Boston Celticsillä on loistava mahdollisuus päättää NBA kausi 2023-24 kotiyleisönsä edessä mestaruuteen tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Celtics johtaa finaalisarjaa Jason Kiddin valmentamaa Dallas Mavericsia vastaan voitoin 3-1 ja on vienyt kaksi aiempaa loppuottelusarjan kotiottelua nimiinsä selvin lukemin.

Ensimmäinen finaali TD Gardenissa päättyi Celticsin voittoon 107-89 -lukemin ja toinen kamppailu 105-98 -lukemin. Kevään pudotuspelien kymmenestä kotiottelusta joukkue on hävinnyt vain kaksi. Nämä ovat ensimmäiseltä ja toiselta kierrokselta. Pudotuspeleissä Celtics on hävinnyt vain kolme ottelua ennen viidettä finaalia.

Slovenialaistähti Luca Doncicin johtama Maverics pääsi ottelusarjaan mukaan nappaamalla neljännessä finaalissa voiton kotiparketillaan 122-84 -lukemin. Vieraskentällä Maverics on ollut pudotuspeleissä hyvä, sillä 11 ottelusta voittoja on kertynyt yhteensä seitsemän kappaletta. Läntisen konferenssin finaaleissa Maverics voitti kaikki kolme vierasotteluaan Minnesota Timberwolvesia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo