Seuraa meitä:

Yleisurheilu

Suomalainen moukarinheittäjä jälleen kovassa iskussa – Voitti kilpailun ja hipoi omaa ennätystulostaan

Suomalainen moukarinheittäjä jälleen kovassa iskussa - Voitti kilpailun ja hipoi omaa ennätystulostaan
AOP

20- vuotias Sara Killinen tekee tällä hetkellä kovaa jälkeä yleisurheilukentillä. Viimeisimpänä saavutuksena nähtiin Charlottesvillessä järjestetyn yliopistokilpailun voitto tuloksella 64,08. Tuo heitto nähtiin kisan kolmannella kierroksella.

Toiseksi kilpailussa tuli tsekkiläinen Pavla Kuklova tuloksella 63,47. Tuo oli hänen kauden toistaiseksi paras heitto. Kolmanneksi tullut Eva Mustafic jäi kauas suomalaistähdestä, sillä hänen heitollaan oli pituutta 61,99.

Hyvästä heitosta huolimatta omaa ennätystään Killinen ei kuitenkaan rikkonut. Vain muutama viikko takaperin hän nimittäin heitti Virginia Challenge- yliopistosarjan kilpailussa toistaiseksi uransa parhaan tuloksen 64,54. Moukari näyttää kuitenkin lentävän erinomaisesti tällä hetkellä.

Killinen heitti aiemmin tänä vuonna painonheiton 22- vuotiaiden sisäratojen Suomen ennätyksen uusiksi. Hänen heitollaan oli mittaa 19,45 ja se paransi vanhaa SE:tä yli metrillä. Aiempi ennätys oli vuodelta 2006, jolloin Nina Schvedoff kiskaisi tuloksen 18,37.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Yleisurheilu