Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lewis Hamilton ja Mercedes ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen

Lewis Hamilton
AOP

Formula 1 mestari Lewis Hamilton on solminut tallinsa Mercedeksen kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Jatkosopimus pitää Hamiltonin tallissa vuoteen 2023 asti.

Seitsenkertainen Formula 1 mestari ajaa parhaillaan yhdeksättä kauttaan Mercedeksen tallissa. Hamilton onkin voittanut seitsemästä mestaruudestaan kuusi Mercedeksen logon alla. Brittikuski liittyi talliin vuonna 2013 ja on siitä lähtien ollut Formulamaailman ehdotonta kärkeä.

Muun muassa Motorsport julkaisi Hamiltonin kommentit jatkosopimuksesta: ”On vaikea uskoa, että olen saanut olla osa tätä uskomatonta tiimiä jo lähes yhdeksän vuotta. Olen todella innoissani voidessani jatkaa heidän kanssaan yhteistyötä ainakin kahden vuoden ajan vielä.”

”Olemme saavuttaneet yhdessä tallin kanssa jo paljon, mutta paljon on vielä saavutettavaa – niin radalla kuin sen ulkopuolellakin. Olen ylpeä ja kiitollinen siitä, kuinka Mercedes on tukenut minua monimuotoisuuden sekä tasa-arvoisuuden lisäämisessä ja kehittämisessä lajissamme.”

Hamiltonin uran jatkoa on spekuloitu paljon ja englantilaiskuskin ajateltiin mahdollisesti jopa eläköityvän kuluneen kauden jälkeen. Hamilton on aiemmin todennut jo saavuttaneensa kaiken haluamansa lajin parissa, mutta kertoi myös jatkavansa, mikäli hänestä tuntuisi, että jotain otettavaa vielä olisi.

Jatkosopimus Mercedeksen kanssa varmistaa siis ainakin kahden kauden jatkon vielä historialliselle kuski-talli tiimille. Hamilton sekä Mercedes ovat Formula 1 historian menestyksekkäin tiimi.

Mercedeksen pomo Toto Wolff on jatkosopimuksesta mielissään ja hehkutti Hamiltonia vuolaasti: ”Hänen saavutuksensa lajissa puhuvat puolestaan. Hänen nopeudellaan, kokemuksellaan sekä lajitaidollaan hän on uransa huipulla.”

”Kun etenemme F1 maailmassa uudelle aikakaudelle vuonna 2022, ei meillä voisi olla parempaa kuskia tiimissämme. En malta odottaa, mitä kaikkea voimme vielä saavuttaa yhdessä.”

Mercedeksen tallin toinen kuskipaikka siirtyy nyt spekuloinnin kohteeksi. Heikkon alkun kaudelle saaneen Valtteri Bottaksen paikka tallissa ei missään nimessä ole vielä varma. Bottaksen paikkaa havittelee muun muassa tallin nuori kuski George Russell.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1