Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Venäläisuimarit Veronika Andrusenko ja Aleksandr Kudašev vapautuivat doping-pannoistaan

Veronika Andrusenko uinti Venäjä
AOP

Venäläisuimarit Veronika Andrusenko ja Aleksandr Kudašev tuomittiin kilpailukieltoon Venäjän doping-skandaalin yhteydessä heidän nimiensä löydyttyä skandaaliin liittyvistä asiakirjoista. Venäläiset tekivät asiasta protestin Urheilun välitystuomioistuin CAS:ään.

Urheilun välitystuomioistuin CAS antoi päätöksen välimiesmenettelyssä Kansainvälisen Uintiliiton FINA:n ja venäläisten urheilijoiden Veronika Andrusenkon ja Aleksandr Kudaševin välillä. Välimiesmenettelystä vastaava välimies on poistanut Andrusenkolle ja Kudaševille määrätyn väliaikaisen kilpailukiellon, joka annettiin FINA:n vuoden 2021 dopingvalvontasääntöjen 7.4.2 artiklan mukaisesti.

FINA lähetti 12. heinäkuuta 2021 urheilijoille päätökset, joissa ilmoitettiin Anti-doping-sääntöjen rikkomisesta (ADRV) vuoden 2015 FINA-doping-sääntöjen 2.2 artiklan mukaisesti saatuaan tietää, että urheilijat oli tunnistettu Kansainvälisen anti-doping-toimiston WADA:n tutkimuksissa entisestä Moskovan antidopinglaboratoriosta talteen otetuista materiaaleista, mukaan lukien laboratoriotietojärjestelmä LIMS.

Osapuolet sopivat, että asia käsitellään nopeutetussa menettelyssä suoraan CAS:ssä. FINA pyrki todistamaan, että urheilijat eivät ole sitoutuneet ADRV:hen vuoden 2015 FINA-dopingvalvontasääntöjen 2.2 §: n mukaisesti ja asettamaan nelivuotisen kilpailukiellon. Urheilijat puolestaan ​​väittivät, että asia on hylättävä todisteiden puutteen vuoksi.

CAS:n nimeämä välimies suoritti nopeutetun menettelyn lopullisen päätöksen tekemiseksi ennen Tokion kesäolympialaisia. Välimies katsoi, että FINA:n vaatimus on hylättävä ja sen vuoksi FINA:n asettama väliaikainen kilpailukielto poistettiin 12..72021.

Välimies katsoi, että FINA ei onnistunut osoittamaan syyllisyyttä tyydyttävällä tavalla, koska CAS-menettelyn aikana ei ole esitetty vahvoja seikkoja, jotka voisivat osoittaa ADRV:n tekemisen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut