Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Matti Mattsson jäi olympiauintien alkueriin sivulajissaan

Matti Mattsson loisti rintauinnissa
AOP

Matti Mattsson aloitti suomalaisten urakan olympia-altaassa heti olympiauintien ensimmäisenä päivänä. Mattsson aloitti erinomaisesti sivulajissaan 100 metrin rintauinnissa. Aika 1:00.02 jäi vain kolme sadasosaa Mattssonin omasta Suomen ennätyksestä.

Mattsson voitti oman alkueränsä, mutta se ei riittänyt automaattisesti jatkopaikkaan, sillä paikat määritellään ajan perusteella. Porin Uimaseuraa edustava Mattsson oli alkuerien 21. nopein, kun alkuerien 16 nopeinta etenivät jatkoon.

– No oli ihan semmoinen semihyvä aloitus näille kisoille. Minuutin alitus oli tietysti tavoitteena, mutta kaksi sadasosaa päälle minuutin niin en mä kovin pettynyt siihen osaa olla. Jäin kolme sadasosaa Suomen ennätyksestä, niin ei tämä mun mielestä ole huono aloitus kilpailuille, Mattsson kommentoi Suomen Olympiakomitean tiedotteessa.

– Teknisesti uinti meni hyvin, että jälkimmäinen 50 metriä oli tarkoitus kiihdyttää ja se kiihtyikin. Ehkä yksi veto olisi tarvinnut ottaa siihen viimeiseen pariin metriin, niin olisi mennyt alle minuutin, mutta se on jossittelua. Nyt seuraavat päivä vähän hakua ja pidempää rintauintia niin ollaan valmiina tiistaihin.

Mattsson nähdään seuraavan kerran altaassa tiistaina, kun vuorossa on porilaisen päämatka, 200 metrin rintauinti. Muita suomalaisia on vauhdissa olympia-altaassa heti sunnuntaina. Toisena kisapäivänä altaaseen hyppäävät Ida Hulkko (100 metrin rintauinnin alkuerät) sekä Mimosa Jallow (100 metrin selkäuinnin alkuerät).

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut