Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Olympialaisten nuorin urheilija taipui avausottelussaan – Vastustaja yli kolme kertaa vanhempi

Tokion olympialaisten nuorin urheilija on vasta 12-vuotias Hend Zaza. Syyrialainen pöytätennispelaaja ei kuitenkaan onnistunut menemään turnauksessa pitkälle sillä hän hävisi ensimmäisen ottelunsa, ja putosi itseään yli kolme kerta vanhempaa itävaltalaista Liu Jia, 39 ,vastaan. Itävaltalainen vei ottelun nimiinsä erin 4-0.

Zaza on olympialaisten nuorin urheilija lähes kolmeenkymmeneen vuoteen. Vuonna 1992 Espanjaa Barcelonan olympialaisissa edusti vasta 11- vuotias suotaja Carlos Front. Nuoresta iästään huolimatta hän selviytyi olympialaisiin menestymällä olympiakarsintaturnauksessa ja lunasti paikkansa turnauksessa.

Itse ottelussa Zazalla ei ollut juurikaan mahdollisuuksia kokeneempaa itävaltalaista vastaan. Zaza on kuitenkin todella lahjakas, sillä valmentajansa mukaan hän on edennyt tälle tasolle todella vähäisillä kilpailullisilla otteluilla johtuen Syyrian rauhattomasta tilanteesta.

– Henkisesti valmistautuminen olympialaisiin oli todella raskas. Selvisin kuitenkin siitä ja pelasin niin hyvin kuin osasin. Tulevaisuudessa haluan selvitä olympialaisissa vielä pidemmälle, Zaza kertoi Reutersin mukaan haastattelussa ottelunsa jälkeen.

Naisten olympiaturnauksessa nuorimman ja vanhimman urheilijan ikäero on järisyttävät 46 vuotta, kun Luxembourgia edustava Ni Xia Lian, 58, on mukana turnauksessa

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020