Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Nigerialainen moninkertainen pituushypyn ja pikajuoksun arvokisamitalisti sai kymmenen vuoden kilpailukiellon

Blessing Okagbare pikajuoksu pituushyppy Nigeria
AOP

Nigerialainen pikajuoksija ja pituushyppääjä Blessing Okagbare on saanut rankan doping-tuomion rikkeidensä johdosta.

Nigerialainen 33-vuotias pikajuoksija ja pituushyppääjä Blessing Okagbare on saanut kymmenen vuoden kilpailukiellon Athletics Integrity Unit AIU:n tiedotteen mukaan useiden antidoping-sääntöjen rikkomisen johdosta. AIU langetti nigerialaisurheilijalle viiden vuoden kilpailukiellon useiden kiellettyjen aineiden käytöstä ja viiden vuoden kilpailukiellon, koska hän ei tehnyt yhteistyötä tutkinnan kanssa.

Okagbare sai kilpailukieltonsa Tokion olympialaisten aikana epäonnistuttuaan doping-testissä. AIU:n johtaja Brett Clothier kertoi tiedotteessa, että kymmenen vuoden kielto oli vahva viesti huijausyrityksiä vastaan.

Okagbaren urheilu-ura on ollut pitkä ja menestyksekäs. Nainen on voittanut All-Africa Gameseissä kaksi hopeaa, yhden pituushypyssä ja yhden 100 metrin juoksussa. Afrikan-mestaruuskilpailuissa nainen on voittanut kultaa pituushypyssä ja 100 metrillä kahdesti sekä 4 x 100 metrin viestissä neljästi. Kertaalleen hän on jäänyt hopealle 100 metrillä. African Gameseistä naisella on yksi kulta 4 x 100 metrin viestissä.

MM-kisoissa nigerialainen on voittanut pronssia 200 metrillä ja hopeaa pituushypyssä. Olympialaisissa hänellä on hopeaa pituushypystä.

Tokiossa Okagbare oli vankka mitalikandidaatti 100 metrin juoksussa ja hän voitti alkueränsä ajalla 11,05. Hänet suljettiin kuitenkin semifinaalista, kun AIU ilmoitti, että nainen oli antanut positiivisen doping-näytteen kasvuhormonista kilpailun ulkopuolisessa testissä 19. heinäkuuta.

Okagbarella on 30 päivää aikaa valittaa AIU:n kurinpitotuomioistuimen päätöksestä Urheilun välimiesoikeuteen CAS:ään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020