Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori taipui Atlantan välierässä

Emil Ruusuvuori taipui Atlantan välierässä.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori kärsi tappion ATP-25o tason turnauksessa Atlantassa. Ruusuvuori hävisi välieräottelun Yhdysvaltalaista Brandon Nakashimaa vastaan 2-1 (3-6, 6-4, 6-3) -erin.

Ruusuvuori aloitti ottelun hienosti murtamalla heti avauserän alussa Nakashiman syötön. Suomalaisen syöttöpeli toimi avauserässä erinomaisesti, sillä ykkössyöttö osui 76 prosentin varmuudella sisään ja ykkössyötöistä Ruusuvuori voitti 94 prosenttia. Nakashima ei saanut avauserässä yhtään murtopalloa, mutta Ruusuvuori mursi ATP-115 sijalla olevan pelaajan kahdesti.

Toisessa erässä peli kääntyi, sillä Ruusuvuori menetti heti oman syöttönsä ja Nakashima pääsi erässä johtoon. Nakashima antoi syöttövuoroillaan suomalaiselle ainoastaan kaksi pistettä koko erän aikana ja viidestä syöttövuorosta neljä päättyi nollille. Nakashima syötti erässä kuusi ässää, voitti jokaisen ykkössyötön ja antoi pelaamalla ainoastaan yhden pisteen suomalaiselle, sillä toinen piste oli kaksoisvirhe.

Kolmas erä oli täysin toisen toisinto. Yhdysvaltalainen otti murron heti erän ensimmäisessä perässä ja pääsi syöttämään jatkuvasti johtoasemassa. Ruusuvuori sai erän neljännessä pelissä yhden murtopallon, mutta laadukkaasti läpi ottelun syöttänyt Nakashima kesti tämän lähentelyn erinomaisesti ja piti syöttönsä. 5-3 -tilanteessa Ruusuvuori tuli syöttämään pysyäkseen ottelussa mukana, mutta Nakashima mursi toistamiseen suomalaisen syötön kolmannessa erässä ja otti erän 6-3 -lukemin nimiinsä.

Ruusuvuori tienasi Atlantan välieräpaikallaan reilut 27 tuhatta dollaria ja keräsi 90 ATP-pistettä tililleen. Suomalaisen kausi jatkuu ensi viikolla Washingtonin ATP-500 kisassa, jossa ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu joko karsija tai villillä kortilla mukaan tuleva pelaaja. Mikäli Ruusuvuori etenee toiselle kierrokselle kohtaa suomalainen toisella kierroksella viidenneksi sijoitetun Italian Jannik Sinnerin. Turnauksen ykkössijoitettu on Espanjan Rafael Nadal.

Kauden neljäs ja viimeinen Grand Slam turnaus US Open alkaa New Yorkin kovilla kentillä elokuun lopussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis