Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Ranska voitti lentopallon olympiakultaa

Ranska juhli olympiakultaa.
AOP

Ranska otti niukkaakin niukemman voiton Venäjän olympiakomitean joukkueesta miesten lentopallon loppuottelussa. Ranska voitti lopulta viiden erän taiston 3-2 (25-23, 25-17, 21-25, 21-25, 15-12) -lukemin. Ranskalle tämä oli lentopallon ensimmäinen olympiakulta.

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän joukkue taipui turnauksessa kahdesti ja molemmilla kerroilla vastustajina oli Ranska. Ranska voitti Venäjän alkusarjassa 3-1 -lukemin.

Ensimmäisessä erässä Venäjä menetti neljän pisteen johdon ja Ranska marssi erävoittoon. Toisessa erässä Ranska oli Venäjän niskanpäällä, eikä joukkue päässyt ollenkaan peliin mukaan. Kolmannessa erässä Sammelvuon pelaajavaihdot ja aikalisät herättivät joukkueen taisteluun. Venäjä voitti kolmannen ja neljännen erän lukemin 25-21.

Viides erä oli kovaa taistelua molemmin puolin. Ranskan tähtihakkuri Earwin Ngapeth ja Venäjän yleispelaaja Egor Kliuka nousivat isosti esiin, mutta lopulta Venäjän hyökkäysvirheeseen ratkesi olympiakulta.

Ngapeth teki ottelussa yhteensä 26 pistettä ja syötti kolme ässää. Kliuka teki ottelussa 20 pistettä, joka oli Maxim Mikhailovin jälkeen toiseksi suurin määrä Venäjältä.

Argentiina voitti olympiapronssia kaatamalla Brasilian aamun pronssiottelussa, vaikka Brasilia karkasikin jo 2-1 erissä johtoon. Argentiina voitti tiukan viiden erän väännön 3-2 (25-23, 20-25, 20-25, 25-17, 15-13).

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo