Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lehtonen ja Ahtiainen pudottivat suomalaiskaksikon EM-kisoissa – Jäivät 17. sijalle

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen

Beach volleyn EM-kisoja pelataan parhaillaan Wienissä, Itävallassa. Keskiviikkoiltana suomalaisparit joutuivat kohtaamaan paikasta pudotuspeleissä ja 24 parhaan joukossa. Pareista Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen veivät suomalaisten kohtaamisen nimiinsä 21-14, 21-15. Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen turnaus tuli näin päätökseensä.

Pitkään ei Lehtonen ja Ahtiainen kerennyt juhlia jatkopaikkaa, vaan tänään pelit jatkuivat puolalaisia Kinga Wojtasikia ja Katarzyna Kociolekia vastaan. Erittäin tiukka matsi kääntyi lopulta puolalaisten eduksi numeroin 18-21, 16-21 ja näin Lehtonen ja Ahtiainen putosivat turnauksesta sijoittuen 17. sijalle.

Naisten valmentaja Toni Vahela kommentoi putoamiseen päättynyttä ottelua Lentopalloliiton tiedotteessa:

– Puola oli tänään terävämpi ja määrätietoisempi. Riikalta ja Niinalta niin sanotusti ihan nättiä peliä, mutta voittoa varten kentälle olisi pitänyt jäädä naisista hieman enemmän.

– Wienistä olisi molemmilla joukkueilla ollut mahdollisuus ottaa pykälän tai kaksi paremmat sijoitukset. Jokainen voitto pitää kuitenkin ansaita, Vahela kertoo.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo