Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kehonrakennuslegenda Arnold Schwarzenegger jyrähti steroidien väärinkäytöstä kehonrakennuspiireissä

Arnold Schwarzenegger kehonrakennus USA
AOP

Seitsemänkertainen Mr. Olympia -voittaja ja kehonrakennuksen legenda Arnold Schwarzenegger puhui vakavaan sävyyn steroidien väärinkäytöstä kehonrakennuksessa Arnold Classic -kilpailun yhteydessä.

Yleisesti tunnettu fakta on, että steroideista on tullut yleisempiä eliittiurheilun maailmassa. Kehonrakennus ei ole poikkeus, ja viime viikonlopun Arnold Classic Africassa Arnold Schwarzenegger keskusteli seminaarissa suorituskykyä parantavien aineiden käytöstä kehonrakennuksessa.

Schwarzenegger totesi, että osa ongelmasta on se, että nykyään amatöörikilpailijat näyttävät hänen aikakautensa ammattilaisilta. Ja vaikka hän myönsi, että urheilun kehitys vuosien aikana on ollut poikkeuksellista, hän ilmaisi huolensa aineiden käytöstä, joita jotkut urheilijat tuntevat painetta käyttää.

– Monet ihmiset saavat silloin tunteen, että jos he käyttäisivät aineita, se parantaisi heidän suorituskykyään. Mutta mitä tapahtuu, jos luulet, että kaksi pilleriä auttaa sinua? Sitten on kavereita, jotka sanovat: “Ok, jos otan kymmenen, se on viisi kertaa niin hyvä.” Sitten he ottavat yliannostuksen, yhdysvaltalainen kauhisteli.

On vaikeaa saada tilastotietoja steroidien väärinkäytöstä, koska useimmat kansalliset kyselyt eivät seuraa sitä. Suurin osa ihmisistä, jotka väärinkäyttävät anabolisia steroideja kanssa, ovat 20-30-vuotiaita miehiä, Huumeiden väärinkäytön kansallinen instituutti NIDA kertoo.

NIDA:n mukaan suun kautta, lihaksiin injektoituna tai geelin tai voiteen muodossa suorituskyvyn parantamiseksi käytettävät steroidit otetaan yleenssä 10-100 kertaa suurempia annoksina kuin jos lääkäri määräisi ne sairauksien hoitoon. Ihmiset näkevät usein steroidien väärinkäytön helppona tapana kasvaa isommaksi.

– Näet ihmisten vain yliannostuvan ja ajattelevan, että vastaus on nopea oikotie menestykseen, mutta menestykseen ei ole oikotietä – sitä ei ole olemassa. On vain yksi tapa menestyä, ja se on työskennellä kovasti, Schwarzenegger alleviivasi.

Schwarzenegger lisäsi, että aineiden poistaminen urheilusta ei ole helppo tehtävä, mutta se hyödyttää urheilijoiden terveyttä. Hän sanoi, että Maailman antidoping-toimisto WADA suoritti satunnaisia ​​testauksia viikonloppuna Arnold Classic Africassa, mutta toinen hänen esiin nostamansa asia on, että monet ihmiset, jotka käyttävät steroideja kehonrakennustarkoituksiin, eivät edes kilpaile.

– Kuntosalilla on kavereita, joista voit sanoa, että he ovat täynnä aineita, eivätkä he edes kilpaile. Kuinka siitä päästään eroon?

Schwarzenegger ehdotti, että vastaus voi olla levittää sanaa terveysongelmista, jotka voivat liittyä steroidien väärinkäyttöön.

– Se saa viestiä ihmisille, että sitä kutsutaan kehonrakennukseksi, ei kehon tuhoamiseksi. Emme halua tuhota kehoa, haluamme rakentaa kehoa. Haluat rakentaa terveyttä, kuntoa, ketteryyttä ja kaikkia näitä asioita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut