Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kalle Samoojasta parhaiten rankattu suomalaisgolfari – Ohitti myös Sami Välimäen

Kalle Samoojasta suomen ykkönen
AOP

Suomalaisgolffari Kalle Samooja jatkaa nousuaan golfin maailmanlistalla. Uusimmassa listauksessa Kultaranta Golfia edustava Samooja nousi 10 sijaa sijalta 134 sijalle 124. Vuodenvaihteessa sijoitus oli 162, joten parannusta on tullut kauden aikana selvästi.

Tuoreimmalla listalla Samooja ohitti suomalaisen superlupauksen Sami Välimäen, joka on nyt sijalla 138. Samalla Samoojasta tuli tämän hetken parhaiten rankattu suomalaisgolfari. Kolmantena suomalaisista listalla on 172. sijaa pitävä Mikko Korhonen.

Samooja kohenteli asemiaan oltuaan Euroopan-kiertueen Lontoon osakilpaulussa kahdeksas viime viikonloppuna. Välimäen kausi on tähän asti sujunut mollivoittoisemmin, sillä nokialainen aloitti kauden sijalta 69 ja on nyt valunut 69 sijaa alaspäin. 23-vuotiaalla on kuitenkin vielä aikaa kääntää kelkkansa, sillä tulossa on vielä monia tärkeitä kilpailuja.

Maailmanlistan kärkipaikkaa pitää Espanjan Jon Rahm ennen Dustin Johnsonia ja jopa neljää muuta yhdysvaltalaispelaajaa.

Golfin maailmanlista löytyy osoitteesta: owgr.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut