Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hippoksen hallitus hyväksyi vuoden 2022 kilpailukalenterin ja uudet asetukset

ravit
AOP

Suomen Hippos Ry:n hallitus piti vuosikokouksensa tällä viikolla ja päätökset sisälsivät lukuisia yksityiskohtia kaudelle 2022.

Suomen Hippos Ry:n hallitus hyväksyi asettamansa työryhmän loppuraportin liittyen ravikilpailutoiminnan järjestämiseen vuosina 2022-2024 ja kävi keskustelun työryhmän esityksestä. Projekti tuotti Hippoksen hallituksen työskentelyn sekä päätöksenteon tueksi tarvittavat tiedot ravikilpailutoiminnasta.

Hallitus vahvisti vuoden 2022 kilpailupäivät radoittain lauantaiden ja keskiviikkojen osalta sekä päätti lähtökohdat muiden totoravipäivien kohdentamiseksi. 55 lauantaita jaetaan valtakunnallisesti vuoden 2021 mukaisesti, lisäksi yksi lisälauantai vahvistettiin ajettavaksi Lappeenrannassa. Keskiviikkoraveista järjestetään 48 Vermossa, lisäksi yksi keskiviikko ajetaan Porissa, Jyväskylässä, Joensuussa ja Oulussa.

Kilpailukalenterin valmistelun pohjaksi linjattiin, että kilpailupäivien kokonaismäärä säilytetään kauden 2021 tasolla. Kilpailupäivien profiileihin voidaan tarvittaessa tehdä muutoksia. Ratojen toimintatuen määrä säilytetään lähtökohtaisesti vuoden 2021 tasolla. Hallitus painotti myös alueellisen yhteistyön merkitystä tasapainoisen kilpailukalenterin laatimiseksi.

Kokouksen päätteeksi toimitusjohtaja kertoi ajankohtaisista asioista Hippoksen toiminnasta. Toisen vuosikvartaalin talousraportin lisäksi kuultiin muun muassa tilannekatsaus koronarajoitusten kiristymiseen. Rajoituksilla ei ole vaikutusta kilpailu- ja nuorisotoimintaan. Sen sijaan Vermon osalta tämä vaikuttaa yleisörajoituksiin tulevissa tapahtumissa.

Kokouksessa merkittiin tiedoksi tulevista tapahtumista Vermossa järjestettävät ponien PM-ravit 28.8. sekä oppilaiden EM-kilpailut 13.10. Suomenhevosen päivänä 6.9. tullaan järjestämään kymmeniä tapahtumia valtakunnallisesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut