Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Turkin supertähti Adis Lagumdzija oli itsevarmalla tuulella Espanja-voiton jälkeen

Adis Lagumdzija Turkki
AOP

Turkki on aloittanut miesten lentopallon EM-turnauksensa vahvasti ja on peitonnut sekä Venäjän että Espanjan monien yllätykseksi.

Turkin tähtipelaaja Adis Lagumdzija oli iloinen selvästä 3-1-voitosta Espanjasta.

– Olen iloinen, että voitimme 3-1 ja saimme kolme pistettä sen sijaan, että olisimme voittaneet 3-2 ja saaneet kaksi pistettä. Se oli tärkeää meille, koska haluamme voittaa tämän lohkon.

Peli oli äärimmäisen tiukkaa suurimman osan ajasta ja videoitakin jouduttiin pyörittelemään edes takaisin moneen kertaan, kun epäselviä tilanteita selviteltiin. Lagumdzija kertoi, että lukuisat videotarkastukset alkoivat ottaa hermoille jossain vaiheessa, varsinkin niukasti 29-31 hävityssä toisessa erässä.

–  Monessa tilanteessa tuomiot olivat aivan millimetripeliä. Menetimme pisteitä ihan mitättömien pienien kosketusten kautta ja se oli aika mieltä alentavaa. Palasimme toisen erän tappiosta kuitenkin mielestämme hyvin.

Turkin riveissä tiedettiin kyllä odottaa kovaa peliä. EM-kisatasolla kaikki pelit ovat haastavia.

– Odotimmekin jotain tällaista eilisen pelin jälkeen, koska eilen oli todella kova peli ja siitä on vain 24 tuntia. Espanja on todella hyvä joukkue, he pelaavat sydämellä ja ovat laadukkaita.

Espanja tarjosi juuri odotetun kovan vastuksen.

– Vaikka tiesimmekin, että tämä peli tulee olemaan kova, teimme paljon virheitä varsinkin paikoissa, joissa emme olisi saaneet tehdä niitä. Espanja pelasi todella hyvin. He tekivät paljon ässiä ja puolustivat todella hyvin.

Lisähaastetta toivat vielä Venäjän ja Espanjan täysin erilaiset pelityylit.

– Suurin muutos Venäjä-peliin verrattuna, mitä meidän täytyi tehdä, oli hyökkääminen alempaa. Venäjä puolustaa todella korkealta ja Espanja pelaa puolustuksellisemmin. Tämä oli 24 tunnissa todella vaikeaa, vaikka katsoimmekin videoita. Meidän täytyi pelata erilaista lentopalloa.

Lohkovoitto on ainoa tavoite

Turkki lähtee lohkon kärkipaikalta turnauksen loppupeleihin.

– Huomenna meillä on vapaapäivä ja meillä on enemmän aikaa valmistautua Pohjois-Makedonian ja Hollannin kohtaamiseen.

Lagumdzija toteaa, että seuraavien vastustajien yksityiskohdat ovat jo melko hyvin tiedossa.

– Pelasimme jo Pohjois-Makedoniaa vastaan karsintavaiheessa ennen tätä turnausta ja tiedämme, mitä odottaa heiltä. Hollanti taas on yksi parhaista joukkueista ja he tarjoavat kovan vastuksen.

Turkin turnauksen huipentaa Suomi-ottelu ensi viikon keskiviikkona.

– Sitten meillä on vapaapäivä, jonka jälkeen kohtaamme Suomen. Hekin ovat kova joukkue ja meidän täytyy tehdä kaikkemme, jotta voimme voittaa lohkon.

Lagumdzijan mukaan Turkin ainoa tavoite on lohkovoitto ja pääsy jatkopeleihin.

– Me tähtäämme korkealle, ensimmäisen pelin jälkeen näimme, että se voi onnistua. Näytimme sen myös tänään. Meidän täytyy vain jatkaa omaa peliämme ja oppia virheistämme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo