Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Nyrkkeilylegenda Oscar de la Hoya paljasti joutuneensa raiskatuksi 13-vuotiaana

Oscar de la Hoya nyrkkeilijä USA
AOP

Vuonna 2009 pitkän ja menestyksekkään nyrkkeilyuransa lopettanut yhdysvaltalainen Oscar de la Hoya paljasti haastattelussa, että hänet raiskattiin hänen ollessaan teini.

Entinen kuuden divisioonan nyrkkeilymestari ja nyrkkeilyn Hall of Famen jäsen Oscar de la Hoya kertoi tapauksesta Los Angeles Timesille haastattelussa, joka julkaistiin keskiviikkona.

de la Hoya on viime aikoina tehnyt mediakierroksia mainostaakseen tulevaa paluuotteluaan entistä UFC-mestaria Vitor Belfortia vastaan ​​Trillerin järjestämässä pay-per-view-tapahtumassa 11. syyskuuta Staples Centerissä Los Angelesissa.

48-vuotias de la Hoya kertoi olleensa 13-vuotias, kun vanhempi nainen käytti häntä hyväkseen.

– Minut raiskattiin 13-vuotiaana naisen, vanhemman naisen toimesta. 13, menetin neitsyyteni siitä, että olin raiskattu. Olin mielestäni Havaijilla jossain turnauksessa. Hän oli yli 35 -vuotias.

Mies myönsi, että hän on kamppaillut sopeutuakseen menneeseen traumaansa.

– Tukahdutat kaiken. Sinä elät tätä elämää, kultainen poika, mutta oi hemmetti, odota, se on edelleen olemassa. Kuten en ole koskaan ajatellut sitä, en koskaan käsitellyt sitä, en ole koskaan ajatellut, mitä tunteeni ovat. Kunnes eräänä päivänä se vain tulee esiin, etkä tiedä miten käsitellä sitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit