Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tyron Woodley voitti mielestään ottelun Jake Paulia vastaan

Jake Paul
AOP

Tyron Woodley tuntee tehneensä tarpeeksi ansaitakseen voiton Jake Paulia vastaan käymästään nyrkkeilyottelusta.

Tapa, jolla kaksi tuomaria tuomitsivat ottelun Tyron Woodleytä vastaan, pelasti Jake Paulin tasapeliltä, mikä on kiistatta tapa, jolla otteli olisi pitänyt ratkaista. Paulin täydellinen fyysinen romahdus neljännestä erästä eteenpäin oli helposti nähtävissä sen jälkeen, kun hän oli painanut täysillä erät 4-8.

Woodleytä suututti myös selvä Paulin matossa käynti, josta erotuomari George Nichols ei antanut Woodleylle hyötyä neljännellä kierroksella, kun hän tiputti Jaken isolla oikean käden iskulla, joka löi Paulin köysiin ja osittain köysien läpi. Terävä tuomari olisi nähnyt Paulin kaatuvan lyönnistä, mutta Nichols ei huomannut tätä. Väärä tuomio oli yksi suuri osatekijä lopputulokseen.

Kolmen tuomarin pisteet jakautuivat hyvin sekalaisesti, joten tuomarityöskentely aiheutti muutenkin kalabaliikkia. Tuomarien pisteet Paul vastaan ​​Woodley -ottelussa olivat seuraavat.

77-75 Woodleylle
78-74 Paulille
77-75 Paulille

Useimmat nyrkkeilyfanit olisivat samaa mieltä siitä, että Woodley voitti neljä taistelun viidestä viimeisestä erästä, mutta on pettymys, että yhden tuomarin mukaan Paul voitti kaikki neljä viimeisestä kierroksesta. Näytti siltä, ​​että Woodley oli tehnyt tarpeeksi joidenkin fanien silmissä ansaitakseen tasapelin tai hävinneensä kahdeksan erän jälkeen.

Taistelun jälkeen yhtä huolestuttavia olivat Paulin taistelun jälkeiset kommentit, joissa hän paljasti, että hänen on pidettävä pieni tauko nyrkkeilystä. Paul on aloittanut nyrkkeilyuransa, eikä hän ole vielä otellut todellista nyrkkeilijää vastaan, ja hän puhuu jo haluavansa pitää tauon.

Kun ottelija puhuu jo tauosta neljän taistelun jälkeen, eikä ole edes taistellut todellista nyrkkeilijää vastaan, se viittaa siihen, ettei hänellä ole omistautumista nyrkkeilyyn. Siinä tapauksessa Paul ei saisi jatkaa uraansa.

– Minusta tuntui, että voitin tuon ottelun. Luulin voittaneeni. Olin yllättynyt hajaäänipäätöksestä. Luulin, että aiemmat erät olivat tiukkoja, Woodley sanoi.

– Jopa kun hän iski kovia lyöntejään, jätin ne huomiotta ja palasin takaisin. Olin hänen ihollaan, ja hänen selkänsä oli koko ajan köysiä vasten. Olisin voinut olla hieman päättäväisempi. Olin kärsivällinen.

– Hän löi paljon ja osui hutiin paljon. Yritin lyödä hänet köysien läpi.

Woodley kehotti toimittajia katsomaan kasvojaan.

– Näyttääkö siltä, ​​että tunsin hänen voimansa? Minulla ei ole yhtä haavaa kasvoillani, ja näytän yhtä kauniilta sisään mennessäni kuin ulos tullessani. En tippunut mattoon. Hän oli ainoa, joka tippui mattoon, Woodley uhosi.

– Jalat tuntuivat oudolta. En ollut varma, mikä minua vaivasi, Paul tyytyi toteamaan ottelun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit