Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Nuori meksikolaisnyrkkeilijä hakattiin tehohoitoon kanadalaisessa nyrkkeilyillassa

nyrkkeily
AOP

Naisnyrkkeilijä Jeanette Zacarias Zapata on edelleen sairaalahoidossa tehohoidossa kärsittyään tappion viime yönä Marie Pier Houlea vastaan ​​Montrealissa Kanadassa.

18-vuotias Jeanette Zacarias Zapata vietiin ambulanssilla Sacré-Coeur-de-Montréalin sairaalaan sen jälkeen, kun hän oli saanut kohtauksen useiden iskujen jälkeen, jotka hän vastaanotti neljännen erän lopussa Stade IGA:ssa Kanadan Montréalissa järjestetyssä otteluillassa. Zapata ei kyennyt kävelemään takaisin nurkkaansa, ja hänet tuomittiin hävinneeksi teknisellä tyrmäyksellä.

Zapatan oikea käsi alkoi vapista, ja hänen jalkansa menivät veltoiksi, jolloin hänet asetettiin makuulteen hoitohenkilökunnan hoitoon. Hänen tilastaan ​​ei tiedetä tarkemmin tällä hetkellä.

Ottelutapahtuman järjestäjä Yvon Michel kertoi sunnuntaina twiitissään, että tilanne on huono ja toivotti samalla pikaista paranemista Zapatalle. Traagiseksi tilanteen tekee vielä se, että Zapatan poikaystävä, nyrkkeilijä Jovanni Martinez, otteli samassa tapahtumassa.

Tappio oli kolmas peräkkäinen välisarjassa nyrkkeilevälle Zapatalle (uran saldo 2 voittoa, 4 tappiota).

Ottelun voittanut kanadalainen Marie Pier Houle näytti järkyttyneeltä ottelun jälkeisissä kommenteissaan.

– Tämä ei ole asia, jonka haluat nähdä. Olin ehdottomasti hakemassa tyrmäystä, mutta olisin mieluummin nähnyt hänen lähtevän omin jaloin, ei makaamasssa paareilla. Pidetään peukkuja, että kaikki menee hyvin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit