Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Adis Lagumdzija harmitteli Turkin Hollanti-tappiota ja odottaa innolla Suomen kohtaamista

Adis Lagumdzija yleispelaaja Turkki
AOP

Turkin ykköstähtiin kuuluva Adis Lagumdzija manasi joukkueen tekemiä helppoja virheitä, mutta ei antanut niiden pilata päiväänsä.

Yleispelaaja Adis Lagumdzijan mukaan Pohjois-Makedonia- ja Hollanti-pelit olivat hyvin erilaisia.

– Voitimme eilen ja se oli melko rutiinipeli. Tänään oli erilaista, teimme paljon virheitä ja ne olivat epäonnisia, sillä olisimme voineet voittaa. Erät olivat todella tasaisia.

– Mitä tahansa olisi voinut tapahtua, mutta tällaista lentopallo on. Joku pelaa tänään hyvin, mutta huomenna ei välttämättä lainkaan ja me taas saatamme pelata huomenna paremmin, kukaan ei tiedä, Lagumdzija pyöritteli.

EM-kisat ovat olleet kaikille joukkueille tiukka rypistys. Nyt edessä on kuitenkin ansaittu vapaapäivä ja Turkki aikoo ottaa siitä kaiken hyödyn irti.

– Otamme päivän kerrallaan. Nyt meidän täytyy taas vain kasata itsemme, meillä on onneksi huomenna vapaapäivä. Ehdimme kerätä ajatuksemme ja valmistautua peliin isäntämaa Suomea vastaan.

Suomi tulee olemaan tiukka vastus ja Lagumdzija tiedostaa sen. Myös kotiyleisön tuki tulee olemaan vahva.

– Isäntämaata vastaan pelaaminen on aina vaikeaa, varsinkin nyt, kun juuri kukaan ei ole päässyt pelaamaan yleisön edessä melkein kahteen vuoteen. Uskon, että halli tulee täyteen, sillä kyseessä on viimeinen pelipäivä täällä ja Suomi vielä vastassa.

– Uskon, että peli tulee olemaan kova. Toivottavasti voitamme, koska haluamme sitä kovasti.

C-lohko on erittäin tasainen ja tiukka. Joukkueet hakevat vielä asetelmia viimeisillä kierroksilla ja viidellä kuudesta joukkueesta on vielä mahdollisuudet jatkopeleihin.

– Katsomme huomisen Suomi-Hollanti-pelin ja tiedämme sen jälkeen, mikä tilanne on viimeiselle kierrokselle lähdettäessä. Toivottavasti Suomi väsyy siinä pelissä, niin voitamme helpommin.

Lagumdzija uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin jatkopeleissäkin.

– Sillä, miten muut pelaavat, ei ole niin väliä, me olemme tärkein asia. Jos pelaamme omaa peliämme, emmekä tee hölmöjä virheitä, voimme voittaa kenet tahansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo