Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäläisen tenniksen olympiamitalistin Jelena Vesninan olympiamitalit ryöstettiin

Jelena Vesnina Aslan Karatsev tennis Tokio olympialaiset
AOP

Tokion kesäolympialaisissa vuonna 2021 hopeaa tenniksen sekanelinpelissä Aslan Karatsevin kanssa saavuttanut Jelena Vesnina on joutunut mitalinryöstön kohteeksi.

Tuntemattomat henkilöt murtautuivat Jelena Vesninan kotiin Venäjän Moskovassa. He veivät naisen Tokion hopeamitalin ja murtautuivat myös asunnon tallelokeroon ja ottivat sieltä korut.

Vesnina kertoi venäläiselle uutistoimisto TASS:lle, ettei ollut kaikeksi onneksi kotona miehensä kanssa, kun ryöstäjät iskivät.

– Mieheni ja minä olimme päivällisellä ja palattuamme kotiin huomasimme, että meiltä oltiin varastettu molemmat olympiamitalit – kultamitali Rio de Janeirosta ja hopeamitali Tokiosta sekä koruja. He murtautuivat tallelokeroon, Vesnina kertoi.

Hänen mukaansa ryöstäjät rikkoivat oven päästäkseen taloon. Samaan aikaan hän ja hänen miehensä unohtivat kytkeä hälytyksen päälle, ja ryöstön aikana se kytkettiin kokonaan pois päältä. Ryöstön tarkkaa rahallista vahinkoa ei ole vielä laskettu.

Urheilija meni heti antamaan poliisille lausunnon ryöstöstä. Hän lisäsi, että viranomaiset tutkivat jo taloa.

Moskovan alueen poliisin lehdistöpalvelu vahvisti, että varkautta tutkitaan.

– Vahinkojen määrää selvitetään. Operatiiviset etsintätoimet ja tutkintatoimet ovat käynnissä, poliisi sanoi.

Lähde: TASS

Edit klo 19.20: Täsmennettiin otsikkoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis