Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Vermon raviradan hallitus koki muutoksia – Myös puheenjohtaja vaihtui

Vermon ravirata
AOP

Vermon Ravirata Oy:n keväältä siirtynyt yhtiökokous pidettiin keskiviikkona 15.9. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Lisäksi äänestettiin hallituspaikoista.

Hallituksen entisistä jäsenistä valittiin kolmivuotiselle jatkokaudelle Hannu-Pekka Korpi sekä Jyrki Ojanen. Uusia jäseniä ovat puolestaan Outi Karemaa, Pasi Ollikainen sekä Jari Vähänen. Hallituksen kokoonpanoa kasvatettiin kahdella henkilöllä jatkuvuuden varmistamiseksi.

Vermon Ravirata Oy:n hallitukseen kuuluvat edellä mainittujen lisäksi hallituksen jäsenet Jouni Monto, Matti Karlsson, Marjo Saastamoinen, Mikko Salminen, Mika Rantala, Harri Peipinen ja Ossi Vasala.

Vermon tulos tilikaudelta 2020 oli 14 275,69 euroa voitollinen. Liikevaihto oli 993 090 euroa, mikä koostui etupäässä yhteistyökumppani-, pääsylippu-, ravintola- ja vuokratuloista sekä kilpailuiden ennakkomaksuista. Palkintorahoja hevosenomistajille maksettiin yhteensä 3,796 miljoonaa euroa ja investointeja tehtiin 720 000 eurolla.

Keväällä 2020 tehtiin mittava investointi kaviouraan sekä rakennettiin uusi harjoitussuora pysäköintialueen takana olevalle alueelle. Lisäksi investoitiin automaattiseen ajanottojärjestelmään, jättiscreeniin, ravintolan ja keittiön kalustoon sekä kassajärjestelmään. Ravintolatoiminta siirtyi Sunborn Catering Oy:ltä Vermon Ravirata Oy:n hallintaan elokuun lopussa 2020.

Koronapandemia hankaloitti toimintaa läpi maailman vuonna 2020, mutta syyskuussa Vermossa pystyttiin järjestämään rajatulla asiakasmäärällä suuri urheilutapahtuma: keväältä koronaviruksen takia peruttu Finlandia-Ajo ajettiin samassa yhteydessä Suuren Suomalaisen Derbyn kanssa. Vermo Areena palkittiin vuoden raviratana tammikuussa pidetyssä ravigaalassa.

Vuodesta 2004 saakka raviratayhtiön hallituksessa toiminut Juha Lyytinen väistyy puheenjohtajan paikalta haikein mielin, mutta tyytyväisenä viime vuosien kehitykseen Vermossa.

– Haluan kiittää kaikkia hallituksen jäseniä sekä muita henkilöitä, joiden kanssa olen saanut työskennellä vuosien aikana. Mieleen on jäänyt erityisesti vuoden 2017 kuninkuusraviprojekti sekä peliyhtiöiden yhdistyminen samana vuonna. Vermo on tällä hetkellä erittäin virkeä. Jätän paikkani oikeastaan sen takia, että saadaan uusia ajatuksia ja voimia myös hallitukseen.

Hallituksen uusi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä valiokunnat valitaan seuraavassa hallituksen kokouksessa keskiviikkona 29.9. Vermon toiminnasta kiinnostuneita kartoitettiin ennen yhtiökokousta julkisella haulla. Alkusyksyn aikana tehdään valinnat Vermon eri valiokuntiin.

– Kiitos kaikille kiinnostuksensa ilmaisseille. On mukava nähdä, että Vermon toiminta kiinnostaa niin monia. Olemme tähän porukkaan vielä erikseen yhteydessä syksyn aikana, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä täydentää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut