Seuraa meitä:

Kamppailulajit

IL: Nyrkkeilylegenda Manny Pacquiao lopettaa uransa

Manny Pacquiao Errol Spence junior nyrkkeily
AOP

Manny Pacquiao tiedotti lopettamispäätöksestään sosiaalisen median tileillään Suomen aikaa keskiviikkoaamuna.

42-vuotias filippiiniläinen Manny Pacquiao kertoo keskittyvänsä poliittisen uraansa ja pyrkivänsä maansa presidentiksi. Hän on jo aiemmin työskennellyt muun muassa senaattorina. Nyrkkeilijänä saavutukset ovat vertaansa vailla. Vuonna 2019 hänestä tuli historian vanhin ylemmän välisarjan maailmanmestari, kun hän kukisti Keith Thurmanin.

Pacquiao oli ensimmäinen nyrkkeilijä, joka nousi viiden eri painoluokan hallitsevaksi mestariksi. Lisäksi hän voitti MM-tittelin ensimmäisenä maailmassa sekä kärpässarjassa, höyhensarjassa, kevyessäsarjassa että välisarjassa – neljässä kahdeksasta alkuperäisestä painoluokasta.

Pacquiaon uran viimeiseksi matsiksi jäi elokuussa oteltu mittelö Yordenis Ugasia vastaan. Siinä Pacquaio kärsi pistetappion.

Lopettamispäätöstä hän kuvailee elämänsä vaikeimmaksi.

– Mahtavimmille faneille ja maailman parhaalle urheilulajille, kiitos! Kiitos kaikista ihanista muistoista. Tämä on vaikein päätös, jonka olen koskaan tehnyt, mutta olen rauhassa sen kanssa. Jahtaa unelmiasi, työskentele kovasti ja katso mitä tapahtuu. Hyvästi nyrkkeily.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit