Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uusiseelantilainen olympiavoittaja Earle Wells on menehtynyt

Flying Dutchman purjehdus
AOP

Uusiseelantilainen purjehtija ja entinen olympiakultamitalisti Earle Wells on kuollut 87-vuotiaana.

Earle Wells, joka voitti Uudelle-Seelannille olympiakultaa purjehduksen Flying Dutchman -luokassa yhdessä edesmenneen Helmer Pedersenin kanssa vuoden 1964 Tokion olympialaisissa, kuoli viime viikon perjantaina.

Sen lisäksi, että Wells oli maailmanluokan purjehtija, hän oli myös kilpasoutaja edustamansa nelikko jäi niukasti vuoden 1960 Rooman olympialaisten ulkopuolelle.

1960-luvun lopulla Wells tarttui valtamerikilpailun haasteeseen ja kipparoi ensin Anticipationia ja sitten Condoria. Hän purjehti viidessä Sydney-Hobart-kilpailussa, Clipper Cup -sarjassa Honolulusta ja monissa muissa valtakunnallisissa kisoissa.

Kun hän lopetti kilpapurjehduksen, Wellsistä tuli Auckland Yachting Associationin edustaja moniksi vuosiksi ja hänestä tuli myös puheenjohtaja kolmeksi vuodeksi. Vuonna 1990 Wells ja Pederson valittiin Uuden-Seelannin urheilun Hall of Fameen.

Wells oli naimisissa Jean Wellsin kanssa 55 vuotta hänen kuolemaansa asti vuonna 2019 ja isä Leanne Howardille ja John Howardille. Hänellä oli kolme lastenlasta ja yksi lapsenlapsenlapsi.

– Elämä ei ole aina pelkkää purjehdusta, elämä on ollut takaiskuja ja juoksemista tuulen kanssa. Mutta nyt hän on ylittänyt maaliviivan viimeistä kertaa, missä Jean odottaa häntä, perheen tiedotteessa kerrotaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut