Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Las Vegas Raidersin päävalmentaja Jon Gruden erosi törkykommenttiensa vuoksi

Jon Gruden entinen päävalmentaja Las Vegas Raiders
AOP

Jon Gruden erosi Las Vegas Raidersin päävalmentajan tehtävästä, kun hänen oli raportoitu käyttäneen sähköpostiviesteissä rasistista sekä homoseksuaali- ja naisvihamielistä kieltä.

58-vuotias yhdysvaltalainen Jon Gruden on eronnut Las Vegas Raidersin päävalmentajan asemasta sen jälkeen, kun raportoitiin, että hänen kymmenen vuoden aikana kirjoittamiinsa sähköposteihin sisältyi rasistista, nais- ja homoseksuaalivihamielistä kieltä. Gruden oli tapahtuneesta pahoillaan.

– Rakastan Raidersia, enkä halua olla häiriötekijä. Kiitos kaikille Raidersin pelaajille, valmentajille, henkilökunnalle ja faneille. Olen pahoillani, en aikonut koskaan satuttaa ketään.

Raiders-omistaja Mark Davis julkaisi lyhyen lausunnon, jossa hän sanoi hyväksyneensä Grudenin eroamisen. Apuvalmentaja Rich Bisaccia aloittaa väliaikaisena päävalmentajana heti.

Irtisanoutuminen tapahtui pian sen jälkeen, kun The New York Times raportoi, että Gruden käytti naisvihamielistä ja homovastaista kieltä lukuisissa sähköpostiviesteissä seitsemän vuoden aikana.

Tämä raportti tuli päiviä sen jälkeen, kun Grudenin 10 vuotta vanhat sähköpostit tulivat esiin, ja ne sisälsivät rasistisen kommentin NFL:n pelaajayhdistyksen toimitusjohtajasta DeMaurice Smithistä sekä mautonta kritiikkiä NFL-komissaaria Roger Goodellia kohtaan.

The Timesin mukaan Gruden lähetti sähköpostiviestejä Washington Football Teamin puheenjohtajalle Bruce Allenille ja muille seitsemän vuoden aikana, joka päättyi vuonna 2018.

Gruden lähetti sähköpostitse Allenille, että Goodellin ei olisi pitänyt painostaa silloisen St. Louis Ramsin päävalmentaja Jeff Fisheriä varaamaan “hinttejä” viitaten entiseen puolustuslijan laitapelaajaan Michael Samiin, joka oli vuonna 2014 varattu homo pelaaja The Timesin mukaan.

The Times kertoi myös, että Gruden käytti useita kertoja homovastaista kieltä ​​ja viittasi Goodelliin ja käytti loukkaavaa kieltä kuvaamaan joitain omistajia, valmentajia ja median jäseniä, jotka työskentelevät NFL:n parissa. Gruden työskenteli urheilumedia ESPN:llä Monday Night Football -ohjelman pääanalyytikkona, kun hän lähetti nyt paljastettuha sähköpostiviestejä.

– Kommentit ovat selvästi vastenmielisiä kaikissa olosuhteissa, ESPN sanoi tiedotteessaan.

Grudenin sähköpostit sisälsivät myös ankaraa kieltä kouralliselle seuraomistajia, jotka osallistuivat vuoden 2011 työkiistaan, joka johti työsulkuun.

The Wall Street Journal raportoi perjantaina, että Gruden sanoi Allenille lähettämässään sähköpostissa, että Smithillä oli “Michellin-renkaiden kokoiset huulet”, ja sanomalehti sanoi nähneensä kyseisen sähköpostin.

Gruden kertoi ESPN: lle, että hän käytti rutiininomaisesti termiä “kumiset huulet” viittaamaan kaveriin, joka valehtelee. Hän ei voi sylkeä sitä ulos.

– Häpeän, että loukkasin Smithiä. Minulla ei ole koskaan ollut rodullista ajatusta, kun käytin sitä. Olen noloissani siitä, mitä siellä on. En todellakaan ole koskaan halunnut sen kuulostavan niin pahalta.

Sähköpostit tulivat ilmi NFL:n tutkiessa Washingtonissa työpaikalla tapahtuvaa väärinkäytöstä.

– Liigalle ilmoitettiin sähköpostien olemassaolosta, jotka nostivat esiin tutkimuksen ulkopuolelle jääviä kysymyksiä, NFL: n tiedottaja Brian McCarthy kertoo.

Liigan ylemmät johtajat tarkistivat yli 650 000 sähköpostin sisällön, mukaan lukien sen, jonka Gruden kirjoitti Allenille. NFL lähetti asiaankuuluvat sähköpostit Raidersille tarkistettavaksi.

Gruden tuli Raidersin päävalmentajaksi vuonna 2018 ja solmi kymmenen vuoden sopimukseen, jonka arvo on 100 miljoonaa dollaria. Raiders aloitti tällä kaudella saldolla 3-2.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut